Follow Viruspadu

Saturday, October 17, 2009

Rehat yang panjang adalah punca wanita bershopping

kah kah kah

tak habis-habis la jemah, ko menyalahkan benda lain asal ko nak shopping

tapi takpe, tak sampai RM50 pun

mulanya memang tak plan sangat pun, just nak singgah beli charger jer pun, eh eh tapi memang dah niat dalam hati dah, nak sambar apa-apa yang terkenan di hati yihaaaaaaaaaa

dah lama sangat saya tak jalan shopping dengan aman, boleh belek telek satu-satu benda dengan nikmat sekali ohhhhhhhhhh, biasanya shooping mcm hulk takpun macam robocop turun dari langit kah kah kah ambik campak bakul, ambik campak bakul, bayar, balik, kalau beli baju main agak-agak jer

pehhhhhhhhh kali ni siap boleh test-test bagai

rasa macam nak nangis kegembiraan depan cermin masa test beg hahahaha

mula-mula mencari tutttttttttttt hahaha, saje lah konon sopan bagai, benda yang dalam-dalam takleh sebut hahahaha, sementara menunggu su, terus ternampak beg-beg yang berwarna pink yang melambai-lambai I sambil harga dia yang murah juga turut melambai-lambai hahahaha

kenapa kenapa kenapa kau berwarna PINK kenapaaaaaaaaaaaa hahahaha

terpaksa beli kalau macam ni :p

tapiiiiiiiii, sebelum beli mesti jemah meroger laki dia duluuuuuu, ini dah jadi rutin dah

"papa, mama kat the store, mama nak beli beg ek"
"oh ok, belilah susu nisa sekali"
"alaaa malas nak turun bawah la"
"cissss"

part beli susu terus malas hahahahahaha, tapi beli beg kemain lagi, eh taklah, sbb masa tu takde, kalau banyak masa, memang saya lari dah ke bawah, takpe, susu nisa ado lagi kat rumah, ada spare lagi sekotak ke dua macam tu kot

lagipun hari tu memang berniat nak belikan beg baju untuk annur hantar taska, sebab selama ni pakai beg baju nisa yang lama-lama, sesekali bagi annur pakai beg 1sthand kan, sian dia asik pakai barang-barang kakak jer :p(alasan shopping terbaik, siap drama sedih-sedih lagi hahaha)

ini macam nice :p (apalah minat si jemah ni, macam ni pun dia rasa cantik hahaha)


beg budak macam ni pun ok


kecik beg ni, kalau hari selasa-khamis ok kot beg ni, cuma bawak baju-baju dan pampes jer, tapi kalau untuk hari isnin dan jumaat dah takleh pakai dah, sebab tak muat pulak, sebab hari isnin dan jumaat kena sumbat tuala ngan selimut

ok jangan tengok sangat apa yang jemah kepit kat ketiak dia tu :p

yang ni besar dan PINK


nak tengok-tengok yang lain dah takde masa dah

ada jemputan open house pulak

makan makan makan

syiok!

6 komen[s]:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Hooi!! cantik2 nya beg tuh..beli jgn tak beli..puaskan hati dan manjakan diri sesekali kannn....

iyiana said... [Reply to Comments]

habisla.. anak kak jemah pon bakal diPINK-kan juga tak lama lagi.. sib baik babygirl.

IF babyboy nanti adakah kak jemah akan pink-kan mereka juga?

Iyiana

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

cantik la kaler beg tu..seswai sangat nak buh barang2 an nur tu.. nak buat henbeg mama dia pon seswaiiii jugak apa hihi

LYaFRINA said... [Reply to Comments]

askum kak VP.... Jom join contest sy :-->

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html

-Misztake- said... [Reply to Comments]

hah.. bli jangan tak bli..
beg2 tu cantik2 gak..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

klaka lah siap menangis kegembiraan lg masa test2 tu..yelah kan ade anak kecik kenalah shopping mcm hulk kan...he he he..vp kelakarlah...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^