Follow Viruspadu

Thursday, October 08, 2009

RUANGAN SE-ENTRY BERSAMA JEMAH


Jemah, Bukan Nama Sebenar

ok sekarang saya bukak ruang

boleh tanya apa jer, tp yang soalan tak logik saya buat2 tak nampak jer hahahahaha

jawapan2 kepada soalan saya akan buat entry lain la yer

nak mintak tuto ke

nak mintak tip ke

nak tanya petua ke

yang den tahu jawab je la yo, soalan yang takde kena mengena dan yang jemah rasa "apakahhhhhhhh jenis soalan nih" seperti biasa jemah buat2 terus jalan catwalk jer

ok sekarang jemah kasik can

tanyalah tanyalah

18 komen[s]:

@e_da said... [Reply to Comments]

salam vp..
sy dah alam ikuti blog vp ni.. serronok baca.. arini vp buka ruangan soalan.. terdetik gak nak tanya mcmana nak slim kan balik perut lepas bersalin? setahu sy vp bersalinkan annur secara czer kan? sy pun baru lepas bersalin dan czer gak tp nampak vp maintain jek badan terutama tang perut.. vp berbengkung camana ye? kalau tak keberatan share la jaga pantang lepas czer ni.. hehhe

anyway thanx yer.. i enjoy read ur blog.. daaa.. salam..

masviona said... [Reply to Comments]

semalam tengok status redmummy kat FB buat ruangan untuk reader dia tanya soklan macam² hari nih vp lak kuar entry untuk tanya soklan gak

Adakah hari minggu ini minggu TANYA n JAWAB

hiksssss tai bagus gak kan

irdawatys said... [Reply to Comments]

Salam VP,

memandangkan VP dh bukak ruangan tuk soalan ni..nk tanya ah...VP dok mana kt area S2 tu....mana ah tau..kot2 lalu dpn umah VP, leh singgah beraya..hahahahahaha
masa bulan puasa pernah terserempak dgn ur hubby and nisa..comey nyer dia.....

-watie
seremban

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

nak tahu bape banyak duit salu dapat kan nuffnang..mcm kak red buat tu..tayang duit dier, sekejap pun jadikk laa :) amik berkat gitewh..hikss

zh-ena said... [Reply to Comments]

mcm kaunter pertanyann plak rasanya

ina mail said... [Reply to Comments]

Nak tanya sikit ngan nufnnang boleh cari makan tak?

RieNa said... [Reply to Comments]

haa..baru ingat nk tanya..

utk readers lain kalau nk jwb jgk pun boleh.

VP dah minum air kelapa ke lps bersalin?? knapa org2 sekeliling saya tak bg minum air kelapa? sama mcm laksa dan mee, kena pantang sampai baby umo setahun.

betul ke air kelapa bleh tmbh air susu ibu? tak sakit urat ke??

-teringin nk minum ayaq nyoq dah ni... -

fuadnis said... [Reply to Comments]

erm....nak tanya ape yek..pikir jap..sebab nk jugak tanya..hehe..

okay..vp plan nak berape orang anak ye??agak2 after an nur ni bila nk rancang ade baby lagik??

hehe..ok tak soalan nis ni??hehe..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhhh...er....errr...duit rayo ado tak?....hahahah lariii

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

salam VP,
saya pun nak sebok2 tanye soklan laaa.. apa petua nak tambat hati mertua? ngeh ngeh ngeh

memandangkan sy nak berumah tangga tak lama lagi.. adik badik belah tunang sumenye lelaki.. hohoho

mintak VP kongsikan pengalaman tu.. TQ muaaaahhhh

churalliya said... [Reply to Comments]

apa petua pn.jemah boleh access y*ut*b* ngan f*sb*k kat opis.. wakakakaka.. haa.. jawab jawab!!
x de la, mmg ada nak tya beberapa soklan tutorial psl setting blog nih.. tapi x yah le kat sini kan, kita wat tutorial terus dar pc ke pc.. amacam??

churalliya said... [Reply to Comments]

apa petua pn.jemah boleh access y*ut*b* ngan f*sb*k kat opis.. wakakakaka.. haa.. jawab jawab!!
x de la, mmg ada nak tya beberapa soklan tutorial psl setting blog nih.. tapi x yah le kat sini kan, kita wat tutorial terus dar pc ke pc.. amacam??

churalliya said... [Reply to Comments]

apa petua pn.jemah boleh access y*ut*b* ngan f*sb*k kat opis.. wakakakaka.. haa.. jawab jawab!!
x de la, mmg ada nak tya beberapa soklan tutorial psl setting blog nih.. tapi x yah le kat sini kan, kita wat tutorial terus dar pc ke pc.. amacam??

Xyra said... [Reply to Comments]

VP,
nak tanya camana nak buat mixed2 pic macam VP buat kat"permata hatiku annisa abriza" tu kan...cantek2 semuanya...byk2 gamba with border/background yg santek2...kat mane yer..

che ann said... [Reply to Comments]

salam jemah...
nak tanya mcm mana jemah buat watermark kat gambar tu? citer sikit..

FiEza_HaMiD said... [Reply to Comments]

ok kak VP, saya dah masuk kat ruangan yang betul. akak panggil saya fieza jek ek..nak tanya,camner akak publish akak nyer blog kat facebook guna networkedblog.bantu saya ek kak..tq. xctly saya SR akak..cuma kali nih jek nak tanya akak,sobab ea den tak tahu nak wat..wawawawa

kejora said... [Reply to Comments]

kak jemah wehh..akak BF bebi akak minam susu x?susu anmum ke,enfamama ker..sobab eh ese ni x goma minam susu..so,takut effect susu badan x byk n kureng kualiti..

sab said... [Reply to Comments]

saya suke bc belog ni sbb very d famili2 gitu..oh terasa sgt jeles sbb jemah mempunyai anak2 yg chumels n hubby yg ske memanjakn isteri..tp sbnrnya sbb entry ni ha..time besday i yg ke tut tut...ni komen ni ada blh ke??ada kene mengena ke dgn entry??hehehe
apa2 pon nnt balik umah omak den kek somban nk cr gak la umah jemah..nk kasi anak bujang den konal2 si cica tu, untung2 sangkut..muahaha..(sori ter"over" laks).. :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^