Follow Viruspadu

Friday, October 09, 2009

Rutin pagi jemah yang betul2 pagi, nak bukak mata pun tak larat :p

biasalah, mcm jadi trend jemah pulak, kalau nak buat title entry suka buat panjang2, kalau boleh title entry sama panjang dengan isi entry sekali, sampai tak tahu nak baca title ke nak baca entry hahahahahaha

saya suka sangat kalau en.laloque kursus ke cuti ke ter emergency leave tanpa disangka2 sebab cirbir ke hahaha point ni pun boleh masuk senarai hahahaha sebab kalau mcm tu boleh la pura2 sambil belakon lemah badan longlai dan sebagainya hahahaha ok ini tips kepada isteri di luar sana cara2 nak bermanja dengan suami secara keji hahahahahaha

saya kan macam giler punya malas la nak drive ok

tak suka tak suka tak suka

saya suka, tahu2 jer dah sampai opis hahaha macam ada megik ting ting ting gitu

orang dasar pemalas memang mcm ni

eh rasanya kalau boleh semua orang suka mcm tu kot kan, kalau boleh ada driver la, tak payah drive la, tak payah leceh2 cari parking semua lah hahahaha biasalahhh verangan jutawan segera MLM la katakan, terus terbayang gambarajah pokok2 tu, lepas tu feeling2 ugut adik beradik jd orang bawahan saya hahahaha, uish siap ugut tak boleh blah langsung jemah ni hahaha takperlu sampai mcm tu jemah, takperluuuuuuuuuuu

ya ampun jemah punya mukadimah bapak la panjang berjela2 hahahaha

saya suka la kalau en.laloque kursus ke cuti ke apa, saya terus suruh dia hantarkan saya gi keje yaribaaaaaaaaaaa, mendapat lesen "P"uteri seumur hidup sangat besttt, tapi apakan dayaaaa

jadi ini lah rutin jemah setiap pagi (haaa akhirnya baru masuk point sebenar selaras dengan title entry panjang berjela2

hantar anak ke taska :p

annur sangat baik tau, dia duduk kat seat dia elok je senyapppp, kadang2 jer mulut dia bising memvevel2 hahahaha tapi takpe mama suka jer, jangan nangis sudahhh, terus mama tak boleh beza lampu kuning tu untuk apa, untuk "bersedia berhenti" ke untuk "bersedia pecut" hahahahaha


dan seperti biasa biasa jugak, annisa tido tak hengat dunia


sebab dia tido mcm ni, mcm bahaya kan, saya terpaksa bawa kereta dengan penuh berhemah

erm tapi saya selalu fikir, ish bahaya lah macam ni...

biasalah ibu memang mcm ni :P

erm, kalau pakai seat lama dia yang kaler kuning tu, konfem dia meraung punya, erm ada idea uols???

2 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

salam Vp, aiseh.. lama tak singgah sini.. byk story mory tertinggal ni..
oh... sama je la klu ngan mirull. time nak g hantar ke umah pengasuh mesti tido camtu punya

Lyna said... [Reply to Comments]

hehe..goram bonau nengok gambau anoyy nih..eeeee..comeyyyy!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^