Follow Viruspadu

Thursday, October 22, 2009

sejak bila pulak nisa ada tahi lalat di tepi bibir


"kakak bagitau la mama kenapa dengan mulut kakak tu" ~ kata atok nisa

"ha kenapa tu nisa"
"kena bantal mama"
"hahahaha nisa tipu mama yerrrrr, mana boleh kena bantal mcm tu kesan dia"
"taklah, cica tipu jer, kena zipla mama"

hahahahaha ada hati nak temberang lagik tu

tu la "baik" sangat

6 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

kena zip?..luka kah?..

HasneY said... [Reply to Comments]

hmm mcm2 budak nihh...2-3 weeks lepas..anak akak si easya....jatuh tersembam ko..ke simen..benjol dahi dier.adala sebesar telor.....akak dah gerun dah tgk..ayah dier terus..tekap ngan ais.soknyer..mujurla tak lebam pun...so pengajarannya..kalau kepala ker apa2 kalau jatuh..then rasa mcm nk lebam tu.cepat2 tekap ngan ais..utk elak nanti jadi lebam..start dr skrg anak2 aakak kalau jatuh ker hapaker pandai2 sdri lak tu amik ais, kdg2..akak sdri terlupa..dowang yg ingatkan..amik ais mama..amik ais..hu..hu..terharu..very concern maaa..

lily lotus said... [Reply to Comments]

makin cun nisa ni...

Zue(Juju) said... [Reply to Comments]

cumel nisa wlupun luka di situ hehe anyway salam singgah kak vp.selama ni sy jadi silent reader je.now dah jd follower :)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hah.. kena zip..???

Mama Aqim said... [Reply to Comments]

muka Nisa cam Scha Awan Dania la..comei..hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^