Follow Viruspadu

Friday, October 30, 2009

Sesuatu yang TERBAIK: NESLAC® EXCELLA® Gold

[Sticky Mode untuk 48 Jam]

Salam semua

Hari ni saya ingin menyeru anda membaca entry ini dari awal hingga akhir tanpa meninggalkan satu perkataan pun, ceaaa paksa lagi



Yes yesss sebab info terbaik dari ladang rugi kalau tak baca betul-betul ni, kang siapa rugi, anda jugak, cik jemah selaku penulis terhebat (wahhhh apa kena ntah dengan point ni, suka-suka sendiri bagi gelaran) memang study baik punya dah ni

Kepada ibu-ibu yang inginkan susu TERBAIK (susu ibu adalah yang TERBAIK) untuk anak mereka dan sanggup membayar untuk mendapatkan yang TERBAIK untuk anak yang TERBAIK, bacalah entry TERBAIK ini, chewah (takyah kira perkataan terbaik itu ok, tak payah! hahahaha), kecuali ada ibu-ibu yang "aku tak kisah susu apa janji botol susu aku mahal-mahal" ha kategori tu memang nak kena, chewah... ada ke ibu macam tu??? rasanya takde kot kan, sebab kita para ibu ni memang hari-hari memikirkan yang TERBAIK untuk anak-anak kita kannnnnn

Adakah anda pernah dengar NESLAC® EXCELLA® Gold

Susu yang pasti ada di PASARAN, susu yang mudah di dapati di PASARAN, susu yang mampu milik di PASARAN, kalau uols pergi mana-mana pasaraya ke kedai runcit berdekatan ke, memang confirm jumpa punya susu ni, kecuali lah anda pergi ke deparment cloth ke apa ke, memang tak jumpa, itu memang nak kena tu hahahaahaha, pergi tengok kat tempat susu weiiii, tempat susu




Memperkenalkan tak lain tak bukan, NESLAC® EXCELLA® Gold, kotak susu dia yang dari jauh dah nampak mengerlip-ngerlip dah kuning gold dia, memang dari kotak dah memikat hati dah.



Saya dah mention tadi kan susu ni memang mampu milik, seriously, kita ni sebagai ibu memang perlu juga tengok, selain harga yang sesuai dengan kemampuan kita, tapi perlu lihat juga kandungan susu tersebut gitu kan.



NESLAC® EXCELLA® Gold ini dibangunkan oleh Pusat Penyelidikan Nestle di Switzerland bagi membantu anak anda mendapat nutrisi yang seimbang yang merangkumi 3 benefits penting iaitu Guard, Activate & Growth, wah serius jemah buat ayat buku teks ni, harap anda faham, dalam bahasa mudah faham, susu ni BAGUS untuk perkembangan otak anak anda la, bagus untuk anak yang aktif la


Jadi, susu ini mampu milik dan sesuai untuk perkembangan anak anda kan



Jika ada membaca yang merasakan "wei jemah, aku memang pakai susu ni lah untuk anak aku, aku tahu lama dah pasal kebaikan susu ni weiiiii, TERBAIK wok"



Yer anda patut merasa mulia sekarang hahaha, you should proud my dear, you should :p

Oleh itu, mari kita serbu beramai-ramai laman web ini, laman web Excellence Begins Young (EBY) di http://www.excellencebeginsyoung.com.my/




Untuk lebih menjadi ibu yang TERBAIK, apa kata anda terus click dan menjadi MEMBER :p



Kerana banyak kebaikan menjadi MEMBER ni, kerana anda akan disuap-suap dengan maklumat-maklumat terkini melalui emel terus, tak payah susah2 anda nak google sana sini dah. dann dannnnn jika anda menjadi ahli Young Excellence Begins, anda juga akan automatik menjadi ahli Nestle tau, anda berhak, diulangi ANDA BERHAK menikmati semua faedah sebagai ahli Nestle.



Bagusnya web ni, sebab dia ada BEST PARENTING TIPS FROM THE EXPERT,

"Parents should be aware that children do need their afternoon naps and cutting down will not help them sleep earlier at night." ~Dr. Albert Liau



Ok, gi click (EBY) sekarang, SEKARANG hahahahaha (jemah memang seperti yang anda kenal, kalau benda yang baik, dia memang suka paksa orang baca)



Apabila saya click click click laman web (EBY) yang sangat berinfo ni, saya dapati, wahhhhhh wahhhhhhhh wahhhhhhhhhhhhhhh begini kah, begitu kah, benda ni macam gini rupanya, baru tahuuuuu huhuhuhuh



Ilmu memang kat mana-mana jer ada, kita je tak tahu, kena rajin membaca demi anak tercinta kan kan kan

Antara yang terhebat dan saya terkagum-kagum adalah ini, ini adalah Child Development Traker, serious best, klik sini, anda klik saja GO NOW itu



Dan paparan ini akan muncul secara laju cehhhhhhhhhhhh



Best wokkkkkkkkk



Bila click 1st quarter tu kan, pastu click movement ke speech ke, dia akan tunjukkan development tracker yang sepatutnyanya la. kiranya milestones untuk anak kita lah



Jadinya uols, biasanya kalau anak pertama kan, biasanya kita macam agak risau sikit, "anak aku sepatutnya dah pandai apa yer stage ni", macam-macam yang kita fikir kan, sepatutnya bila boleh sebut "pa" "ma" ABC 123 Do RE MI haaa gitu, kat sini dia ada bagi tahu, besttt sebab ada sound baby lagi, ada animation lagi tau, macam fun sangat, sambil dapat info, macam dapat main-main pulak hahahahaha, kalau misal kata kita tengok anak kita macam tak mencapai stage-stage tu, ahhhh sudah... jangan risau pulak, bukan semua budak sama perkembangan dia kan, jadi kat web ni jugak ada bagi tips untuk bantu uols.

BAGUS kan BAGUS kan :D

Jemah-Jemah, anak saya dah besar lah, ada tak benda masyuk lain untuk anak saya?

Adaaa, adaaaaaaaaaaaa (saya menjawab "ada" dengan pantas sekali hahahahaha)

Ada ke anak uols yang dah pandai main facebook ahaks, kalau ada memang jemah respek habis lah hahahaha, ni makpak dia yang hebat berfacebook katanya ni kannnnn

Ok, dunia teknologi moden tercanggih-canggih mesti ada facebook kannn, benda wajib click hari-hari niiiiii (biasalah nak berkebun nak berhavest kah kah kah)

Ini lagi satu berita baik, kalau uols tak klik memang rugi besar katanya, serious rugi, saya dah click dah hahahahaha, ok sekarang masuk sini pulak http://apps.facebook.com/neslacexcellaphoto/



Sebelum uols rasa macam takde faedah kalau uols click, haaaa jangan... jangan cakap macam tu, saya konfem ibu-ibu pasti nak click lepas ni hahahahaha

1000 "create photo" pertama bakal menerima - Gambar korang diprint, siap berframe bagai, terus pos lagi kat korang



Weiiiiiiiiiiiiiii 1000 tuuuuuuuuu, cepatttt, rasanya tak sampai lagi kot, pasal 1000 tuuuu, siap cetak bagai kah kah kah, macam lumayan giler dapat benda free macam ni hahahaha



Meh jemah tunjuk step by step yang jemah rasa, kalau benda free, uols terus jadi pandai :p takyah ajar-ajar dah sepatutnya. Tapi macam biasalah, jemah kan BAIK :p

Paparan pertama



Klik browse, dan pilihlah gambar terbaik anak anda, tak kisahlah gambar anak bersama-sama ibu bapa ke? gambar anak anda sorang-sorang ke? Janji uols rasa gambar itu TERBAIK :p

Ehem-ehem, ini pilihan gambar saya


1st step, pilih frame


2nd step, pilih element, pilih benda comel-comel seperti ini dan tepekkan kat mana-mana korang bekenan

3rd step-ini yang terpenting-penting, sebab kalau tak, macam mana mereka nak bagi gambar yang dah diprint, frame bagai itu kannnnnn


Selesai dah satu kerja mudah abad ini :p



Benda menarik abad ini jugak, sebab ada chance dapat free hahahahaha



Eh tak cukup lagi... ingat benda best macam ni berakhir macam ni je ke

Ada lagi ok, ada lagi hahahaha

Korang suka nau main kuiz kat facebook kan, apa kata korang cuba yang ni pulak
http://apps.facebook.com/neslacexcellaquiz/

ehem-ehem "Zaimah just finished playing Historical Personality Quiz. Result: Your child is Emotionally Artistic like Leonardo da Vinci and Intellectually Decisive Leader like Abraham Lincoln."





Ok sudah tu, kejap kejap, baca ni dulu, tu dah tak sabar nak main facebook dah la tu hahahahaha, jap lagi sambung, habiskan ni dulu, kang ada info tertinggal kang dah rugi kang, jemah tak jamin, kang jangan cakap "jemahhhh apsal saya tak tahu yang ni" jemah seligi je kang, tu lah baca tak abis lagi, nak kena niiii




Memang TERBAIK lagi hahahaha memang dari tadi jemah asik sebut TERBAIK kan hahaha, sebab benda yang TERBAIK kalau tak tulis TERBAIK rasa bersalah sangat tau hahahaha

Flashcard ni tujuan dia nak membantu aktifkan minda anak-anak dengan cara yang fun, senang, sesuatu yang berwarna warni, budak kan minat warna warni ni kan, jadi kita ibu bapa ni boleh pakai la kemudahan ni

Apa yang bestnya flashcard ni, ok mula-mula masuk dulu, baru nampak bagusnya


Click let's begin tu



Muncullah card-card ni, lepas korang klik mana-mana card la kan, dia tunjuk la senarai buahlah, sayur la macam tu


Yang buat saya sangat kagum apa tau, memang tak terfikir langsung



Kita boleh klik dan akan muncul lah gambar buah-buahan dalam bentuk pdf, yang kita boleh print dan bagi anak kita belajar mewarna, serius besttttttttt



Jimat sangat



Tak payah beli buku mewarna sangat (fuh legaaaaa kata suami jemah, lega poket dia hahahaha)

Atleast kalau masa anak meragam nak mewarna tapi buku warna dah habis semua kena tarah dah, print jer kat sini (ini satu link jer, ada banyak lagi, tapi korang kena la click sendiri), selesaiiiiiiii masalah kannn

Terima Kasih EBY :p

OK jangan lupa bahagian EXPERT's CORNER (Best Parenting Tips From The Experts) tu tauuuu, bagus untuk kita sebagai ibu bapa ni, dan baca lah demi anak-anak kita :p


Kepada ibu-ibu yang memberi anak susu Formula Milk (susu ibu adalah yang terbaik) yang lain, tak salah mencuba NESLAC® EXCELLA® Gold.



CUBALAH CUBALAH :)



Ok uols

Suka jer saya nak ingatkan LINK yang mesti CLICK yang TERBAIK :p

Website Excellence Begins Young (EBY)



Sekian

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^