Follow Viruspadu

Friday, October 16, 2009

Slurpee Together With Love

dah alang2 memang SLURPEE adalah benda mesti beli jugak kalau pegi 7E, pastu dah alang-alang pulak ada contest, pastu dah alang-alang memang ada kamera dalam tangan

why not jemahhhhhhhhh why nottt, tak rugi apa-apa pun chewahhhhhhh


tinggal lagi dua hari je kot, sape nak try uols punya luck, gi try giiii

contest ni best sbb takyah vote-vote :p
[kemaskini oleh jemah yang blur: a ah la hahahahahahaha, sekali ada vote2 la pulak adoiyaiiiiii]

kalau tengok galeri dia, pehhhhhhhhhhhhhh macam-macam punya style ado, kreatif sungguh mereka, jemah kagum!

~ ini bukan ads, ini saje2 gatal nak bgtau uols jemah masuk contest hahahahahaha

4 komen[s]:

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

xyah vote? tapi kenapa ade voting period? hoho

viruspadu said... [Reply to Comments]

a ah la hahahahahahaha, sekali ada vote2 la pulak adoiyaiiiiii

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

go go jemah hopefully bleh menang motor..hahaha

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

hahah.xpe. jgn risau. chokichoki akn vote untuk akak. klo mng jgn buat2 lupe nak blnje plak muahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^