Follow Viruspadu

Friday, October 16, 2009

Tahniah adikku, Kau sangat HEBAT hahahaha


yer yerrrr.... susah dapat adik beradik suka paksa-paksa macam ni hahahahaha, cehhhh padahal jemah pun macam tu jugak kah kah kah

weols memang dah borak-borak dah pasal ni, tapi masa tu belum konfem lagi

dan akhirnyaaaaaaaaaaaaaa

TAHNIAH ATAM

~Aku pun dah start berdebar2 jugak la time tu... pastu berym plak dengan andak tanya masa dia preggy dulu ada sakit2 tetek tak???

Aku: Andak, ko dulu pregnant ada sakit2 tetek tak?
Andak: Takde, andak sakit2 perut. Tapi kawan andak sakit2 tetek.
Aku: Yeke, atam nie sakit2 tetek dah 4 minggu dah nie.. nak cek ke taknak eh..
Andak: Better ko gi cek.. kalau -ve takpe.. dari ko tak cek sekali ko ngandung, tetiba ko ganas sangat ke, tak ke bahaya..
Aku: Ha a kan.. malam nie atam beli la..
Andak: Haaaaaa.. gi beli...

adoi, kalau andak tahu ko nak publish ayat "tetek" andak tu, andak letak ayat sopan2 sikit kah kah kah kah, hilang terus ayu jemah hari jumaat ni tau, beriya2 jer selalu cover dengan perkataan "B" sahaja kah kah kah


agak-agak boy ke girl ek, tp mengikut firasat nujum tujuh keturunan andak, andak rasa BOY, chewahhhhhhhhh, hebat giler jemah ada firasat bagai

dan akan tetapi, ayat stended seterusnya "tak kisahla girl ke boy, janji sihat kannnnnnnnnnn"

tak sabar andak nak tunggu ko "sakit gigi"

kah kah kah, opsss "sakit gigi" ni adalak lawak2 yang ahli keluarga jer paham hahahaha

~ini bukan sbb entry senyum 24/7 saya, saya punya kang saya reveal bulan depan, skrg takleh lagi hahahahahaha

13 komen[s]:

A.I said... [Reply to Comments]

Tuler...bunting gak si ceera. Amboi kowang adik bradik sume ada ra ha sia ye??? cepat bocorkan! aku nk tau...ke, kau bunting gak jemah? :P

asna cute said... [Reply to Comments]

hehehe tahun depn akak kena tmbh duit raya lg hehe..

Moga kak ceera sihat! AmiN~

:)

hanimndroid said... [Reply to Comments]

ya, tahniah sama itu pompuan :D

mila said... [Reply to Comments]

baca sambil senyum nih...

atty's said... [Reply to Comments]

WAH..BAKAL DPT ANAK BUAT.CONGRATS CEERA

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

tahniah ceera....bc kat blog dia td..
igtkan vp senyum 24/7 tu sbb ceera rupenya lain...peknen lg ker?he he he..jgn marah....

marinahunny said... [Reply to Comments]

best nye atam dh preggy.............. :'(

nizaa said... [Reply to Comments]

kak jemah, huhu..kimsalam le kat adik yer..hehe..btw, sy pun tgh berusaha ni nk dapat baby..doa2 kan yer akak...:)

http://kancilbiru.blogspot.com/

lily lotus said... [Reply to Comments]

congrates to ceera ;)

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

Congrats to ceeramoon

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

yeaaa nica nak dapat kazen tk lama lagi tu...=)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tahniah to atam..akhirnyaaa terjawab sudah teka-teki para blogger semesia nie yer hiks

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Ceera peknen ekkkk,VP??

Jap, nak skodeng dia di CM..
Lama tak kaco dia.

Huhuhuhu....

Annur dah semakin ceria.. Chaiyok,chaiyok







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^