Follow Viruspadu

Wednesday, October 07, 2009

Tepung Kek dan Biskut

Kepada pencinta Kek, pembuat kuih ada pelbagai jenis tepung macam2 jenis kek kuih apa benda ntah lagi dijual secara online uols, so senang yang amik tempahan kek macam kak pnut malas nak keluar2 carik tepung, haaa ambil peluang dengan kemudahan ini klik2 sana yer
(kah kah kah ada gaya salesman tak ketuk2 depan pintu)


Siap ada resepi kek lagi, kelasssssssssss

tulisnya termurah di pasaran ok, apa kata uols survey2 harga dia

ok sekarang uols klik :p sekarang ok... sekarangggggggggggggg, hahahaha macam pakse je jemah ni

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^