Follow Viruspadu

Tuesday, October 20, 2009

tiga rumah sekali harung :p

ini adalah hari ahad yang penuh dengan aktiviti mencekikkkkkkk

mula-mula gi rumah bos en.laloque dulu hihihihihihi, bos en.laloque tolong la kasik markah tercemerlang-cemerlang gemilang kat laki den ni ha, sanggup dari seremban ni hahahahahaha

rumah bos en.laloque pun bapak besar, siap ada kolam lah kat taman ni, siap ada taman bagai semua, pehhhhhhhhhh raya kali ni memang jamu mata rumah-rumah cantik jer lah, rumah sendiri tunggang langgang hahaha

ahaks, kat rumah bos en.laloque, terjumpa reader, eh ni kategori reader jugak ke ek, hahahaha, nak letak nama kang mcm tak best, dan macam biasa, jemah suka letak nama samaran hahaha konon-konon rahasiala sangat kan

miss mata cantik hahahaha, boleh tak, sebab mata dia cantik, dia tak perasan saya asik tgk mata dia jer hahahahaha, kelas tak ai, tgk mata dia secara curi-curi gitu


Miss mata cantik ni ada anak kembar uols, tak terbayang macam mana dia punya hulk berbanding jemah hahaha, sorang nadia, sorang sofea, dua2pun comel, yelah dah emaknya comel kannnn


lepas lepak sampai senak perut, terus larik balik cheras pulak

memang tak plan, siyes tak plan

just, dah alang-alang sampai situ, singgah la cheras, tak baik ok dah sampai situ tak singgah rumah mak sendiri, kang jd tanggang lak kang, kang kalau jadi batu sape nak update blog ni kang hahahaha, giler lahhh weiiiiiii

sekali semua adik beradik ado la pulak

terus plan baik punya nak gi rumah paksu, wuwuwuwuwuwu

kita makan lagiiiiiiiiiiiiii





annur kalau en.laloque dukung mesti dia tido, kalau saya dukung, konfem dia tarik2 tudung :p


akak, kakcik, erieq dan me

"andak kenapa ko duduk atas uteh ni, berattttttt" ~kata erieq dalam hati

terus berdesup ke rumah ayahcho pulak








masa ni nisa tak ikut, dia kat rumah nenek dia, masa ajak ikut dia taknak sbb nak main ngan abang harris dia

"nisa, nisa nak duduk rumah atok lagi ke nak papa jemput ni"
"cicaaaaaaa nak balik rumah papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" ~jerit nisa

terus en.laloque tak senang duduk dah, dah macam cacing kepanasan bila anak kesayangan dia suruh jemput hahahahahaha

"kenapa dengan abgdak tu"
"nisa dah call dah tu, suh jemput"
"patut lah gelisah jer mak tgk"

hahahahaha en.laloque mcm tu la, kalau demi nisa, sanggup berkorban jiwa dan raga hahaha

ok agak-agaknya sebab ni la, pagi isnin saya timbang berat saya naik 1kg yer, agak-agak pasal ni la kot hahaha

cehh pura2 tak tahu pulak lagi

6 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

alololoo..comelnya annur tidur

shi3la said... [Reply to Comments]

salam kenal kak..

sayer nak minta izin dari kak VP utk sayer copy and paste PENAFIAN dari belog akak ker belog sayer..sayer tunggu reply akak..kalu akak izinkan baru sayer akan copy..tima kasih in advance

shi3la said... [Reply to Comments]

owhh utk pengetahuan kak VP nie bukan pertama kali sayer menjengah disini yerk..sayer adalah silent reader akak dan sentiasa mengikuti citer akak dan adik badik akak yang lain...

kang akak cakap sayer singgah sini semata-semata nak ambik PENAFIAN akak jer kang..tue yang bgtau awal-awal tuh..hiks.

shi3la said... [Reply to Comments]

makaseh kak..sayer dah copy.

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahahaha....sedapnyer makan2...alaa mah baru sekilo hehehe...

nasaoji said... [Reply to Comments]

mak aaiii..masih ada ruangkah tuk makan2 tu kak vp...3 umh tuuu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^