Follow Viruspadu

Monday, October 19, 2009

Walaupun Jemah tak pandai main bowling, takpe belasah jer, janji hepi

Pejabat saya buat lawan-lawan boling

dan memang dah tahu dah saya memang la tak pandai pun main

setakat jalan terkedek-kedek, baling dengan penuh slowmotion nya, bola pun bergolek dengan gedekgedekgedeknya hahahaha macam tu boleh la kot

tapi takpe, tujuannya bukan nak tengok sape paling "terer" terhebat kebabom sangat, tapi lebih kepada nak enjoy satu office gitu kan, baru la best beriadah sikit, ni kat opis asik masing-masing muka macam singa jadian jer hahahahaha

weols bermain ikut team, team ikut undi, takleh main pilih-pilih, kang tak aci pulak, semua pakat amik yang terhebat2 masuk team dia, kang sape nak team ngan jemah kang kah kah kah

dan team saya kaler BLUE ahahahaha, murka betul I kah kah, tapi takpe, Jemah dah pakai lipstik Fink pekat-pekat kasik nampak bibir dari jauh dah, pastu baru nampak muka kah kah, boleh gitu

janji2nya sebelum 8, sebagai orang yang sangat sharp bab-bab masa ni, tepat2 jam 8 acik terpacak dah huhuhuh, seb baik tak jadi urusetia, kalau tak lagi bz kekdahnya

nisa tak ikut, dia ikut kakmas gi jusco, sabaaaaaaaaaaaa jer lah budak ni

annur ajer la ikut mama kannn, annur geng mama kannnnn


sederet-deret ni semua budak office saya


bola pilihan, nombor 10, tak ringan tak berat, seswailah dengan jari I


en.laloque ngan annur yang setia ajer menunggu



jom tengok mcm mana dia baling :p



holloh3, macam tu ke baling bola, dari belakang pun nampak dah takdak skill kah kah kah

nah tgk ni, keputusan balingan jemah, tgk je nama atas sekali, pertama kali baling, satu pin je jatuh hahahahahaha vudus betul, bikin malu je weiiii


boleh la dapat hadiah saguhati kepada pengKalah-pengKalah hahahahaha, jadik la daripada takde kannnnn

start jam 8.30mlm, selesai jam 9.30mlm

sejam je kan, main pun macam cepat sangat takdan duduk dah kena baling dah

sebab tu performance I merundum

cehhh alasan :p

9 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

alololo comeyyy nyerrr mahhh ehh silap2...comeyy nyer annurr...geram22 meh nak cubit pp sket...hehehe...

mahhhhhhhhhhhhh!!! wahhh asa staillll lahhh...weewiittt

churalliya said... [Reply to Comments]

x pandai main kunun.... dgn selamba mengalahkan kaum hawa UPTM dan mendahului senarai dgn markah yg tertinggi.. bakat terpendam di sebalik keayuan...

edrina said... [Reply to Comments]

annur comei!!

ikramboss said... [Reply to Comments]

mm.x reti men tp the top scorer
anyway nice play .Hahaa

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hik..hik..hik.. dlm tak pandai main tu.. no 1 gak.. caya la..

Atie Yusup said... [Reply to Comments]

wah no 1 tu, diam2 ubi berisi

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ok r tu 97...lebey kurg N jekk kak vp...

princess_eryna said... [Reply to Comments]

da lame daku x main bowling....

Hidayah said... [Reply to Comments]

dear kak jemah..

titew dah jumpa archieve awak la..
haha..
eksaited sendiri..

*errr tau ini entry lama..
tapi kira aci lah nak bg tahu kan..

*_*







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^