Follow Viruspadu

Wednesday, November 11, 2009

Berapa jamkah anda luangkan masa bersama anak setiap hari?

tudung belit-belit semalam versi blur


apsal jemah buat gambar blur?


saje gediks, sebab nak cover muka tembam la tu, cover baik punya :p


tdg1tdg2



itu hari jaja YM saya, dia tanya saya


"berapa jam sehari saya luangkan masa bersama anak-anak?"


maksud dia hari bekerja la, sabtu ahad hari cuti tak aci ok :p


justeru itu saya pun terfikir :p


1. Setiap pagi bangun siap-siap gi kerja, siap kan barang-barang keperluan


2. Balik kerja biasanya sampai rumah jam 6.00 petang


3. Nyusukan annur sekejap, bagi nisa layan tv 613 kartun, bila annur dah kenyang baringkan dia, dan start uruskan rumah pulak


4. rasanya ding dong ding dong dah kul 9 mlm kot


5. masih belum luangkan masa untuk anak-anak sepenuhnya :(


6. oh time bagi makan kot sekejap


7. biasanya 9mlm annur dah tido dah, nisa belum lg


secara keseluruhan satu hari bekerja, saya luangkan masa untuk annur saya rasa tak sampai 2 jam kot, untuk nisa maybe 3 jam kot


patutlah bila malam saya tgk nisa selalu merengek-rengek mintak kesian, mintak perhatian main dengan dia


mintak perhatian, merayu main-main dengan dia dulu, ohhh sedihhhhhhh :(


tiba-tiba rasa bersalah.


anda pula bagaimana?

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^