Follow Viruspadu

Thursday, November 12, 2009

Kenapa anda tidak boleh bukak belog pink vp ini

saya tak paham kenapa saya buat entry ni hahahahaha

secara logiknya, yelah dah nama pun korang takleh bukak kan, mcm mana nak baca entry ni

jadi ceera ngan sepet ngan kaklang, sila copypaste entry ni ok :p ini paksaan hahaha, korang kalau nak copy paste entry ni nak bgtau member2 kot2 ada yang tanya korang pun aci jer, tp roger2 la ahkak sama yer, kang jadi entry plagiat pulak kah kah kah (musim plagiat la katakan)

1. kalau pc anda ada virus conflicker, memang korang takleh access blog ini, wahhh nampak mcm blog ini sangat suci sahaja, sampaikan pc ada virus pun dia rejek kakakakakaka, ntah hapo2 ntah

ok saya takde la link removal conflicker tu, tapi uols kena google la, taip perkataan "removal conflicker" pastu d/load, pastu run, pastu ikut jer la arahan removal tu, biasanya next next next jer

.

kak jemah, saya dah d/load dah, dah remove dah, dia kata pc saya dah clean dah, tp takleh bukak jugak la

2. kalau kat opis dah block blog ini, nak buat macam mana kan, tak dpt nak tolong sangat

kakjemah, ini pc opis, tak benarkan d/load apa2, mcm mana nak d/load, pc member boleh je bukak blog akak

3. ok mcm ni la, korang emel je kat jemah, ada satu lg cara, tp mcm malas nak tulis kat sini hahahaha jemah gedik ooooooooooooooo emel kat viruspadu@yahoo.com

sekian :p

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^