Follow Viruspadu

Wednesday, November 04, 2009

pagi itu di kelana jaya

ok ok kita sambung lagi

sori la uols, blog tak berapa kencang minggu ni, eh sebelum ni pun tak lah kencang sangat ye tak hahahaha, over tau jemah ni, perasan kencang-kencang la tuh hahahahaha

kakjemah korang ni sakit kepala very the nyut nyut nyut, memang balik keje jer terus melepek dah atas katil tau tahan sakit kepala, dengan tekak sakit sekali lak tu, kan kak jemah dah bagitahu, dugaan biasanya datang serentak, tp biasanya hepines pun datang serentak kan, tp part hepines tu tak lak kita sungut2 yer tak hahaaha

memang kul 8.30 saya dah terbaring jer dah, dua tiga hari ni memang semua keje en.laloque take over, tu yang kelamkalibut semua benda tu

pagi tadi semua lambat, dah la lambat, icepack tak masuk dlm petiais malam tadi, uwaaaaaaaaa abislah macam mana nak hantar susu kat taska ni, baju baru nak gosok, beg2 baju nisa ngan annur baru nak siapkan, botol susu baru nak cuci uwaaaaaaaaaaa... biasanya semua dah buat malam2 dah, jadi pagi tinggal siapkan diri jer

tu la bahananya kalau poms ni tak sihat, semua keje rumah jadi tunggang langgang

malam tadi kan, seremban bukan main hujan lobat sekali, dengan kilat guruh semua, takuttttttttttttttt

kilat tu fire betul-betul sebelah rumah cik jemah tau, kuat kebabom dia

habis meletop-letop modem hahahah takdelah, tipu jer, hahahahah tak lah meletop pom pom tu, tgk lampu modem saya tak nyala dah, rosak ke apa ker, pelik gak, adoila, seb baik laa ada broadband nak menyelamatkan waktu2 nak online, tp cik jemah fedulik hape, dia sodap zzzzzzzzzzzzzzzz, eh abis tu mana dia perasan modem tak nyala semua hahahaha, bangun terkenc* tu jeling2 tgk dah malap dah modem ahaks

ya ampun apa aku cerita ni weiii, mengarut byk sangat ni :p

nah ni gambar2 masa hantar mak abah kat kelana jaya, semua adik beradik dah jadi muslimah sejati sangat, terutamanya ceera lah hahahahaha, tp dalam gambar ni ceera takde kann... takpe, ceera punya gambar kita kasik exclusif sikit

haji4haji13

saya dan mak :p

haji12

uols tahu la weols gerak kul berapa dari rumah kan, jam 4 pagi tuuu, dah la tido memang lewat giler, saya tido dalam kul 2.30 pg mcm tu, sbb annur buat hal taknak tido, pastu jam 3.30 dah kena bangun siap2 dah

dengan tak mandi tak hape, tukar baju jer, tepek la bedak sikit, tak fedulik sangat dah rupa jadi apa dah, mcm tak biasa pulak selekeh2 tu kan, adalah pelik tiba2 saya bersmokeyeyebulumatapelesu plak pagi2 buta tu hahahaha

makanya terjadikan perkara seperti ini hahahahaha

haji11

sian kooooo, sepanjang menunggu dari jam 4pg tu sampai 6 pagi kot, macam ni jer gaya laki den ngan anak kesayangan dia ni hahahahaha, takleh blah langsung oooo, tak gerak2 langsung, kot sakit pinggang ke apa ker, saya mintak service bertukar tangan pun dia taknak, kalau taknak takpe ahhh, sonang kojo acik

bergambar ramai2, eh mana ceera?

haji10

woi akak, abah malu la tu hahahahahahaji9

eh dengan andak, abah ok jer, abah tak malu, andak kan anak kesayangan, upsss sepet tumpang laluuuuuhaji8haji7

betul2 jemah anak abah kan, tgk la muka sepesennn ajer, patut la bila lapar jer terus marah2 hahahaha

sepet, abah dan abang

haji6

weols semua amik kesempatan amik gambar ngan abah ngan mak banyak2, bukan selalu dapat mcm ni, biasanya time raya jer

haji5haji3haji2

hahahahahaha gambar salah susun, patutnya ini atas sekali, tp acik jemah malas nak cut paste, jadi korang sila tgk gambar dari bawah dulu yerhaji1

emak abah kami anak-anak pasti akan rindukan mak abah, haji mabrur :)

mak abah jangan risau, walaupun sepet tu pemalas giler kemas rumah 9tgk bilik dia pun mcm hape jer hahahaha), insyaAllah dia bajet2 kang mak abah balik kang, kelamkabut la dia kemas rumah tu hahahaha, sekarang kalau cik jemah balik rumah, mesti rumah mcm zoo negara menternak tikus lipas cicak dan sebagainya hahahaha

kelmarin saya dpt sms dari abang

"tolong la datang sini... abang taktau nak buat cm ner, umah ni bersepah, plz"

hahahahaha berdikari la wahai abang ku

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^