Follow Viruspadu

Monday, December 28, 2009

hari ni mak abah saya balik, hari ni jugak saya kursus

abis tu cane

harap2 mak dengan abah faham anak dia kerja

harap2 adik beradik tak curik gelang mekah andak hahahaha, pastikan andak punya gelang mekah warna pink ok eceh, ni nak tunggu mak abah ke nak tunggu gelang mekah ni haha pangggggggggg pipi kak jemah skarang, takde moral punya worang :p

ok ok

sekarang saya tgh kursus okeh

update secara life hahaha, life ok, boleh lempang kak jemah sekarang, update secara live ok, live sangat, nampak sangat tak bagi penumpuan secara penuh, dah terer sangat la tu eceh, eh tak laaa... jgn percaya sangat ah, kak jemah masa kursus mmg teliti sangat sbb nak dpt pendrive kalau tanya soklan, cuba kalau takde hadiah kim salam la dia nak tanya soklan hahahahaha

tak tahu la budak2 ni dgr ke tak apa cikgu cakap tu, tapi gaya dah menang dah tu



bilik ni kecik jer, tapi muatla dalam 10 orang kot mcm tu

orang bz belajar, weols bz tgk menu makan tengahari hahahaha



"su tutup jawapan peksa kita su, ada orang sebelah ni nak meniru ni"





ok dah tu jer, ai nak tumpukan pada pelajaran ni, nak menang moto, eceh tetiba

:p

sekian

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^