Follow Viruspadu

Tuesday, December 29, 2009

kursus itu siang :p

kursus itu memang siang2 jer

jadi malam2 kita kursus2 sendiri, kursus kurus hahaha, kuruskan kaki, kuruskan poket sekali, baru la Year End Sale secara terbaekkk keh keh keh

habis je kurus, eh salah hiks, gedik tau nak buat tersalah2 taip :p, lepas kursus secara kusyuk sangat tu, weols terus gelojoh2 nak check-in hotel, weols lepak kat hotel summit jer, sangat berdekatan dan sangat susah jugak carik parking, oh demmm, seb baik bukan kak jemah bawak kereta eceh, memang takkan la kak jemah bawak kereta kalau kursus kat KL kan, tak mungkin sangat, nak bawak kereta gi lorong belakang rumah pun sesat ini kan pulak nak gi kursus, ko giler apa kan

nak bagi info berapa rate hotel pun tak dapat, jadi entry ni dah tak jadi entry yang berinfomasi dah, terus jadi entry reformasi hahahaha, tak tak, jangan mcm tu, entry ni jadi entry santai jer, entry show of gambar yang setelah di tapis2 hahaha nasib korang la kan, tgk la gambar den ni ha eceh


aksi lan kena tembak wahhh betul2 reformasi ni weiii tak sangka :p



lama jugak menunggu check-in ni, yelah ramai kan, dalam 9 orang jugak mcm tu, so sementara menanti tu weols ramai2 pun membuat kerja yang memang sah2 dah takde faedah langsung la, contohnya tolong lap lantai, cabut daun kat kaunter pertanyaan, curi hadiah kat bawah pokok krismes hahaha takde tu semua dakyah palsu ok, ai duduk ontok2 jer sambil menten ayu secara terbaik ahhhh tak habis2 la kak jemah korang ni, asik la terbaik, lempang kang hahaha

ho ho ho, macam biasa, cubaan meniru aksi santa, korang tunggu je lah kak jemah datang melalui corong asap hantar hadiah eceh haha gilo!



tiba2 jadi rawkkkkkkkkkk, seswai tak wei muka jemah buat rawk, mcm tak kena jer ahaks, mcm rawk tapi ayu haha nak jugak ayuuuu tu





saya ber rumetkan su mcm biasa, sbb kitorang mmg takleh pisah dah, kan dah ada baju persahabatan yang beli dua baru dapat murah tu kah kah kah

dapat bilik atas gunung, dah tu hujung sekali lak tu, cibs betul la, tak suka kuruskan kaki macam ni, kalau kuruskan kaki jalan kat shopping kompleks tu ai rela la :p

dah naik penat2, jauh kemain ke hujung nyawa ke apa ntah, sekali kunci bilik rosak, mmg wtf giler, tak comel la hotel mcm ni eceh, penat ok, terus call receptionist, tapi lepas call terus boleh bukak pintu, wtf wtf wtf hahaha, padan muka receptionist kena naik hantar kunci spare hahaha

ni malam

kitorang punya kursus malam eceh, kursus la sangat, kursus kurus :p

alamak tiba2 dah malam nak taip, mcm mana ni wei :p, ok sekarang saya paksa korang tgk gambar jer hahaha, mood mcm ni memang selalu ada kalau entry terasa mcm dah nak panjang, tp banyak lagi cerita belum habis, tapi jadi malas nak cerita pastu jadi malas pastu jadi malas lagi ahaks jadi mesti tgk gambar sekarang kalau tak siap korang



kitorang sbnrnya plan nak sambar slingbeg, tapi sbb dah lewat kan, semua kedai yang kitorang masuk semua nak tarik grill dah, cisss saje nak suruh ai menabung la tu

sekian :p

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^