Follow Viruspadu

Wednesday, January 27, 2010

lama dah tak dapat kejutan :p

cecece

title macam mintak suruh laki dia buat kejutan jer hahahaha, wahai suami, apa kata buat kejutan kepada isteri mu yang berlelah2 pakai bengkung sampai nak bernafas pun sosakkk mu ini seperti membelikan dia blackbery baru ke, netbook ke, erm paling tidak pun maskara dari maybelin pun ok marrr

pheww kalau dapat la... memang ahh terbaik

ok, siapa baca entry lama saya dulu pasal nestle tu, sape baca???

maksud saya, baca secara betul dan bersungguh-sungguh sampai tak tertinggal satu line pun? ha sape2, dan setelah baca terus klik untuk mendapatkan habuan ecehhhh

saya! saya kak jemah! saya baca!

hahahaha ye memang diri sendiri konfem la baca kan, saya pun masuk segala mak nenek yang disarankan kat situ ok, dengan harapan saya menang jugak hahaha

ingat tak yang kena masuk kat facebook ni http://apps.facebook.com/neslacexcellaphoto/, dan design dan submit :p

dan phewwwwwwww

saya adalah antara 1000 yang terawal mendesign photo frame ini lalalalala

tidak kah ini sangat indah rakan-rakan ku sekalian

apa yang penting, bukan kerjasama ok, yang penting FREE FREE FREE siap dengung2 hahaha

hanya design dan lepas tu siap depa pos pastu terus dapat free design kita itu :p

oh yer ini bukan iklan, dan entry ni tak sticky mode selama empatbelas hari :p

sekian :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

alahai cutenya...

edrina said... [Reply to Comments]

yeay.. akak pun salah sorang 1000 terawal :-)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

en lalaoque...surprise kn laa kak jemah kite ni haa...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^