Follow Viruspadu

Friday, January 15, 2010

lepas ni boleh main masak-masak sama2




bukankah ini sangat bahagia :p

tak sabar nak tengok anak-anak membesar

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

Yot | is | Yati said... [Reply to Comments]

comel. mata sepet. macam keturunan2 i. hahahaha.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sgtt comel mereka bdua tu kak vp...t N kawen..bawak ok..

Faarihin said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum.. singgah di sini.. alahai comeynya tengok anak2 puan ni.. suka je tengok... (^__^)

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to Comments]

sweetnyer lah dua badek nie
seronok nengok nisa dah ada geng
lepas nie..leh main make up2 plak ngan annur yerk kak nisa

zino said... [Reply to Comments]

seronok tengok keletah anak anak ni hehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cutenyer...haahlah vp dua2 girlkan haruslah diaorang main sama2..semuanya sama2...jarak antara satu sama lain pun xjauh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... [Reply to Comments]

comey n sweet jerk kan..cubby btoi alesha

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Kak Jem,
Alahai sweetnya.. si tembam pun nak main sama tu.. comelnyaaaa ^_^

cheeda said... [Reply to Comments]

kak vp..saya suka tgk blog akak..tmbh2 anak akak yng comei tuh...kalau ada masa singgah ler..nce to meet you=)

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

btuikan...bila dh ada adik baru sronok sket main...bila dh membesar kita plok yg rs sunyi...huhuhu....

aleena said... [Reply to Comments]

alololo cute je nisa ngan an nur..

cute:)

puterikurekure said... [Reply to Comments]

ewah!
kemain lagik anak dara 2 orang ni.
an nur tak lama lagi dah leh main ngan kakak eh.

AMIEROZIANA said... [Reply to Comments]

tersangat lah bahagia.....

babyluv_ayang said... [Reply to Comments]

alahai cutenyer dua beradik ni....sweet sesgt....

mamaadam said... [Reply to Comments]

alala comeinya dua beradik ni...dah besar ek an nur..

zie said... [Reply to Comments]

bestnyer la.....seronok kan bila ada anak ramai - saya still takde rezeki yang kedua lagik....

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah, dua2 membesar dgn comelnya.

sukalah nisa ada adik gegirl jugak boleh buat kawan main masak2 dan pondok2

Pnut said... [Reply to Comments]

dan boleh tolong omaknya jua masak bersama-sama..

Nami Masachika said... [Reply to Comments]

akak,toto kt sama la..ala2 harimau bntng..huhu..

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

dua-dua comel..cpt je rasa anak2 membesar skang ni..pejam celik,anak saya pun dah nak masuk 7 bulan...

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

mmg sangat bahagia mmah :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

mmg bahagia nyer nengok mereka2 itu...

nnt main2 nanti, jgn rebut2 barang tau, anak2.. ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^