Follow Viruspadu

Wednesday, January 27, 2010

parah dah kak jemah ni


mereka adalah sahabat :p

harap2 lepas ni kita dapat digabungkan dalam satu filem, eceh

berlolah kak jemah edit wajah kasik sama putih :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

12 komen[s]:

nino said... [Reply to Comments]

jelingan tu dah sama
hidung pun sama gak
senyuman dah iras2
boleh la tu kembar seiras

HasneY said... [Reply to Comments]

he..he..kembar tp tk serupa...hu3...mmg dh parah teruk nih..moh kiter gi korea....annyeong haseyo...(good bye)..
vp, gi blog akak...jgn maraaah yerk..blog kiter pun pinky jugak..he..he..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

ade iras2 ok....salah 1 pelanduk kot kak..

♥ QaseH ♥ said... [Reply to Comments]

kak jemah mata sama da,,,,,

Si Hitam Manis said... [Reply to Comments]

parah...

maiTuty said... [Reply to Comments]

kembar ek??
naty ckp kt dye , say nk jmpe dye!!

Geum Jandi..i like u lah...

zino said... [Reply to Comments]

apa nama tajuk film tu nanti ya hehe

My Life My World said... [Reply to Comments]

Dik Jemah, itu 'Jan Di' dalam Boys Over Flowers kan kan kan.

Ni malam sure termimpi mimpi kan 'Jun Pyo' macam anak anak akak ... hehehe

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

tajuk filem jemah mereng dah....

nasaoji said... [Reply to Comments]

aisehhh..hohoho..nak gelak leh tak?.. ;)

mujur akak tak taruk gambau JI HOO ka...JUN PYO ka... ;)

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

hehehe lawak..!

sweetdarling79.com

oneyani said... [Reply to Comments]

ahaha bole la...yang penting dua2 pon ahcungnya!ehehe (ambik ati)-=p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^