Follow Viruspadu

Saturday, January 23, 2010

Tapai Pulut Manis


Tapai pulut manis tradisional dibungkus dengan daun pisang

Harga RM1.10 sebungkus & if tempah dalam kuantiti yang banyak, harga boleh dirunding.

Sebarang tempahan dalam kuantiti yang banyak, sila maklumkan dalam tempoh 5 hari sebelum tarikh tempahan

Sedia menerima tempahan untuk sebarang jenis majlis mahupun untuk penghantaran ke kedai-kedai makan di sekitar Seremban

Juga memerlukan ‘agent’ yang berminat.

Agent yang berminat akan diberikan harga yang menarik & juga terma-terma yang telah ditetapkan

Berminat sila hubungi di talian:
016-6648032 (Ramlan) /
016-6788577 (Watie)


ok ini pandangan peribadi saya dan rakan-rakan yang dah rasa tapai pulut manis ni :p eceh kata rakan2 tapi dalam gambar semata2 gambar dua orang rakan tak berapa nak sebaya yang merah menyala2 ni jer hikhikhik, model lain tak sempat hambek sebab photografer bizi hahahaha

serius, kak jemah memang tak pandai makan tapai ni, jadi banyak tgk sue makan hahahaha, tengok cara dia makan memang terliur, ingatkan dia memang suka makan tapai hikhikhik


sodap bonar roman eh minah ni makan ek... macam mana su, sedap ke?

"su memang tak berapa gemar makan tapai, tapi tapai ni sedap laaa, rasa dia masam-masam manis kan" kata model tapai hahahahaha tak pasal2 sue jadi model tapai hahahaha hadoiyaiii, eh tapi kata2 tu memang kata2 sue eceh

tak caya tgk sue makan hahahaha... terus lapar balik, kak jemah makan tapai asik tgk kamera bajet ayu hahah tak aci oooo


nom nom nom nom... jilat jari sudahhh


lepas tu saya tanya kaksham, ahaks gambar kaksham tgh makan tapai tak koso den do nak snap hahahaha...

"sedapppp, rasa dia manisss"

wah semua puji ni

lepas tu ingat nak tanya Lan, tapi dia tak sempat makan, tapi dia bawak balik pulak, takpe2 sok2 boleh tanya

nak tanya yang lain tapai dah habis hahaha

ok tu jer

siap buat testimoni lagi, kang kalau cakap pendapat kak jemah jer kang tak aci, kak jemah memang rasa tapai ni sedap pun, so kena tanya orang lain sekali, baru la terpimpin eceh

ok sekali lagi kalau berminat, jangan kontek kak jemah, sila kontek

Berminat sila hubungi di talian:
016-6648032 (Ramlan) /
016-6788577 (Watie)


Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

peberet akak ni mah...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

peberet akak ni mah...

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said... [Reply to Comments]

blog walking...blog yg cun,bleh visit n link x blog ni http://tolongsenyap.blogspot.com

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

alamak dah la sy nie hantu tapai...huhuhuh ms peknen mmg diharamkan trus mkn tapai...waaa..nak jugekss....nmpk tapai cam sedap jek....

irdawatys said... [Reply to Comments]

Dear VP,


thanks ya......terharu betul dgn cara VP promote tapai ni....So sesapa berminat..jgn malu jgn segan..meh ah order....heheheheh

-watie

muhammad sukri ramli said... [Reply to Comments]

lihat pembuatan tapai pulut di www.sukriramli.tk atau lawati facebook kami www.facebook.com/tempahantapaipulut







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^