Follow Viruspadu

Thursday, January 21, 2010

update nisa dan anoi

atas permintaan, ecehhh ayat tak habis2 la bajet artis hahahaha...

ini saya letak gambar nisa dan anoi yang latest kot saya rasa, kalau korang nak tgk gambar2 dua beradik ni sebenarnya banyak kat facebook saya, selalu upload kat sana jer :p sebab kat sana kan macam senang sikit, letak gambar takyah tulis panjang2, hahahaha dasarpemalaskojemah

ini anoi ngan pakteh dia, saya selalu dera uteh kalau balik cheras, dera dia dukung anoi nyeh nyeh nyeh, dia muka ketat2 pun dukung la jugak, pastu paksa anoi nangis paksa anoi pura2 tak suka dia supaya dia dapat mengelat cisssssssssss hahaha


ini nisa (macam korang tak kenal), muka ceria :p baru potong rambut pendek sikit, tu pun papa dia yang potongkan, nak gi salon potong rambut jangan haraplah, ada yang kena sawan tarik lak nanti kena kejar dia jer kang, takpun telinga berdengung dia menangis macam kena gigit semut dalam baju hiks


ok tu jer. muka mamapapa dia yang latest takyah, bertimbun dah muka diorang kat belog ni

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

aleena said... [Reply to Comments]

syes both of them cute:)

suke tgk..

UMILIYA said... [Reply to Comments]

salam ermmm cumelnyerrr kanak2 rebina ni..syuker nyer umi tenggok...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

anoi kecik2 pon da pndai snegih ble bgamba kan...bebakat laa anak kak vp ni..

RiEz said... [Reply to Comments]

sangat comel la anak dara akak ni

edrina said... [Reply to Comments]

dua2 sgt comel...!!! masyaallah..geram tgk annoy yg gebus tu hehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

muka nisa nmpak dah besar...cantik n comel..anoi tu pun sama..bulat..geram tgk pipi dia..nk gigit sikit boleh?

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

muka nisa nmpak dah besar...cantik n comel..anoi tu pun sama..bulat..geram tgk pipi dia..nk gigit sikit boleh?

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

macam amoi lah muka anoi nie.. jd makwe adam nak ???

eis said... [Reply to Comments]

dari dulu suka 'fokus' kat rambut anoi. comeeeelll!

Big Momma said... [Reply to Comments]

anoi makin kiut
nisa makin manis

cik mah?

Import+Export said... [Reply to Comments]

Wallawei...comei sgt kalu mskkn depa dlm keta kt showroom aku nih, ngeh3 off topic skek..

slm terjah utk cari patplonam org pelanggan, jomput3...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^