Follow Viruspadu

Friday, February 12, 2010

addicted siot!


farmville acik dah tak main dah

cafeworld ni mcm berhantu daaa adoiyaiiii

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy dah xmain dah cafe world ni vp...malsa dah..dah boring benornya...cantiknye cafe vp....

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to Comments]

wah gitew...meriah cafe cik jemah kita....mmg addicted pun...zana pun syok main nie..FV dah tinggal dah tak terurus...leh ler jadi jiran lepas nie...

mmm...camno vp kumpul CW tu erk.....
ajar sikit

RiEz said... [Reply to Comments]

sangat betul la kakak...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

leez xreti2 lagik nak main famville tu. uwaaawaaa.. cam mengong jer kan.. uhuks3..

Ietams said... [Reply to Comments]

go! go! vp..

lily lotus said... [Reply to Comments]

gasaklah. jangan lupa anak kat mana dah :P

krelyana said... [Reply to Comments]

akak...sokong!!saya masih tahap bawahan lagi..tgk kak vp dah antara top ten dlm neighbours saya...arituh kak vp da ada duit juta2 lemon..sgt kagum!!mmg benda nih addicted..

liwaniel said... [Reply to Comments]

mmg berhantu cafe world ni..hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^