Follow Viruspadu

Thursday, February 25, 2010

Ads tudung anda @ Viruspadu

saya sekarang tengah gila dengan tudung keh keh keh

rasa macam hari-hari pun nak jengah kedai tudung

siapa yang berniaga tudung kat area seremban atau berhampiran, dan nak saya promo kan perniagaan tudung anda di blog saya, nak sembang2 tak?

emel me at viruspadu@yahoo.com atau fesbuk saya www.facebook.com/viruspadu

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Farah said... [Reply to Comments]

boleh tgk kat web nie..farah majoriti shop kat this web..material pun ok sgt2..kalo beli lebih dr 10pcs leh dpt harga murah gile..leh invite kawan2 join shopping so leh dpt harga borong..actually this is not my web..farah just share je..

http://myzaheenbiz.blogspot.com/

Farah said... [Reply to Comments]

boleh tgk kat web nie..farah majoriti shop kat this web..material pun ok sgt2..kalo beli lebih dr 10pcs leh dpt harga murah gile..leh invite kawan2 join shopping so leh dpt harga borong..actually this is not my web..farah just share je..

http://myzaheenbiz.blogspot.com/

Tukang cerita said... [Reply to Comments]

sy baghu beli tudung on9...
tau melalui fb VP lah....
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^