Follow Viruspadu

Monday, February 22, 2010

baby yang comel

present to u, baby sulung ijai, adik ipar ku

gigih ni balik jugak rantau pagi-pagi buta hari ahad, padahal badan penat nauzubilah. terbayangkan bini dia dah nak balik ke rumah omak dia, harus la kan dia pantang kat rumah mak dia. kocoh kacah kak jemah nak tengok baby punya pasal. itu hari tak sempat tengok baby pasal baby kat NICU

Yana Zahirah :)


pandai pulak tu senyum amik gambar dengan maklong


cooo cuwit la baby yana ni

ahad lepas saya adalah hijau, saje pakai baju hijau, sebab gatal nak pakai tudung baru yang berharga RMXX ini hahahaha baru beli ok... tu yang semangat lebih tu... ok teka teka berapa harga?

masa ni bergerak ke kenduri doa selamat masuk rumah baru sepupu en.laloque

hari yang memenatkan. hari yang terik. hari yang best kalau jemur kain. sekejapan dah kering.

air! air! air!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

deqda said... [Reply to Comments]

comel nye anoi tido tu..hehe. baby tu pn cute..congrate atas kdtgn ahli baru dlm fmily =)

nizaa said... [Reply to Comments]

comel betul baby ni....bolat!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg comel bb tu....siap senyum2 lagi ngan mak long dia...skrg mmg musim ujan...byk kan minum air

MNFNF said... [Reply to Comments]

vp...saya ni silent readers you all adik beradik
suka tgk rumah u ni...besar erk...
leh tak kalo ada masa shoot lah sket ruang ruang kat rumah u n publish kat c ni...

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

eiii dah pandai senyum..geramnye tengokk

hatiberbunga said... [Reply to Comments]

SANGAT lah comel senyuman baby yana itu. rasa nk gigit2. hehe..

fatiha said... [Reply to Comments]

cutenye baby tu...
patut la kak jemah berseri3 je nmpk..
tudung baru rupenye...
maintain cun...
lalala

marinahunny said... [Reply to Comments]

apsal pipi maklong sama mcm pipi baby tu? :-)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^