Follow Viruspadu

Wednesday, February 10, 2010

Balik je la Jemah oi, ko tak main pun takpe je sebenarnya HAHA

Semalam...

"puan, puan lawan pingpong hari ni boleh tak?" ~ayat lebih-lebih kurang

haaaaaaaaa... whattt!!!
(terkejut dalam hati)

tapi muka giler punya slumberlanding secara terbaik,

"erm ok jer"

Sebenarnya office saya ada buat sukan untuk unit la, memang ada salah satu pengisian aktiviti dia adalah ping pong. Sepatutnya, kalau nak diikutkan hari ni bukan turn team saya. Tapi turn siapa ntah. Diorang tak cukup korum ke hape. Jadi team mana yang cukup dulu. So team tu la yang jalan dulu. Kebetulan team saya cukup. Tu yang kena tu tsk tsk tsk.

Ada la sekali dua saya test test pegang raket pingpong tu hahahaha (bat ping pong). Haahahaha boleh pulak panggil raket kan. nampak sangat! Bapak kelakar giler nak mampos. Sampaikan nama bat tu pun kitorang tak tahu kah kah kah.

Saya memang fobia main permainan yang bola dari atas. Saya rasa saya pernah blog kan dulu pasal betapa nyampahnya saya main bola jaring bola tampar, arghhh apa-apa bola datang dari langit la pendek kata. Sebab saya akan tutup mata. :p kalau kau dah tutup mata, tu bukan main lagi dah ngok lebih baik kau balik tido hahahaha.

Tapi takpe, disebabkan ini sukan unit dan hanya untuk fun fun. So walaupun saya fobia. Saya belasah je la. Main tetap main. Kerjasama dari puan Jemah tetap akan diberikan. eceh.

Team "PAGE UP" vs Team "NUM LOCK"

PAGE UP = Jemah n Za

NUM LOCK = Meksu n Masako

Takpe, ai kalah tsk tsk tsk :p

diulangi KALAH huhuhuh... tak ingat berapa mata dia, sebab osah nak kira pun acik tak tahu. turn sape nak serve pun tunggu pengadil sound kah kah kah.

lakonan semula. Sebab masa lawan betul-betul tu panik hahaha sampai lupa nak snap gambar.

macam sopan giler kak jemah main pingpong. Gaya berdiri pun dah OUT dah.

takpe.

Play for Fun marrr

lei mo kau co waaaaa... ceh tetiba (pengaruh rakan sebaya)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Leen said... [Reply to Comments]

Anggun betul Kak Jemah main ping pong.. haha

puterikurekure said... [Reply to Comments]

comel la kak vp main. ayu2 sopan gitu.
:)

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

k.jemah maen pingpongpki bj kurong wow

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

auwww..ayus sunguh kak jemah kiterr..

RiEz said... [Reply to Comments]

mana akaknyer pom pom girl hikhikhik







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^