Follow Viruspadu

Monday, February 08, 2010

Berjaya!

berjaya!

erm... berjaya dalam hidup?

korang pernah terfikir tak, sama ada korang ni sebenarnya dah dikategorikan berjaya dalam hidup ke tidak?

hari tu sembang-sembang dengan meksu

ala sembang hal-hal duniawi eceh taklah cerita pasal zaman belajar, pasal macam mana boleh masuk UUM semua la, mana IPT yang dia apply dalam borang UPU tu semua.

pastu masuk la bab yang. ala. korang penah dapat tak offer belajar kat jepun tu. en.laloque pun dapat dulu. meksu pun dapat dulu. cuma kak jemah je tak dapat tsk tsk tsk. yelah saya bukan terer pun untuk mendapat offer sedemikian rupa tsk tsk tsk

pastu ada la benda-benda yang distorimorikan yang kalau saya masukkan semua dalam entry ni kang pening pulak korang baca termasuk lawak-lawak yang kalau kitorang sebut 1 word jer pun dah jadi bahan gelak lak. ini kita namakan sebagai lawak persahabatan cehhh hahaha.

pastu meksu keluarkan statement mcm ni:

"tak kisah lah belajar mana-mana pun, yang penting kita dah berjaya dah sekarang"

erm... erm...

tiba-tiba saya rasa sayu.

betul betul sayu

AKU BERJAYA DAH SEKARANG RUPANYA.

terimakasih mak abah. terima kasih keluarga.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Zuhaini said... [Reply to Comments]

alhamdulillah... tahniah.. :) best kan kalau kita renung-renungkan, and realise that kita ni dah berjaya! :)

edrina said... [Reply to Comments]

syukur alhamdulillah!

okinokiyo said... [Reply to Comments]

vp, kak zek nye kedai tu yg dulu niaga kat kantin tu kan?tu makcik husband sy hehehe..& MIL la tukang masaknye

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

alhamdulillah, kehidupan sekarang lagi elok dari kehidupan dulu ..sudah berjayakah saya kak jemaH? huhuu

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy xtau yg sy ni kategori berjaya ker tak..yg sy tau sy dah berjaya habis blaja,berjaya kawin n berjaya ada anak..ha ha ha...mgkin certain2 part dah ebrjaya kot vp, ade setengah2 part blum berjaya..sepertu mguruskan bdn..he he he

RiEz said... [Reply to Comments]

hmmm syukurkan kak dah berjaya =)

churalliya said... [Reply to Comments]

sib baik kitowang x jadi g jepun.. kalo tak, tak naik pelamin la jemah ngan mr laloque.. hahahaha..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^