Follow Viruspadu

Wednesday, March 03, 2010

contest itu pun bermula :) - sticky mode

salam semua :)

itu hari kak jemah ada cakap pasal nak buat contest kan

nah niii... jom kita start sekarang

syarat-syarat nak sertai contest kali ni dan memenangi tudung mawaddah seperti dalam gambar dibawah senang jer

Syarat-syarat:
1. menjadi follower kak jemah
2. letak gambar kat atas ni di sidebar blog korang
3. buat satu entry kenapa korang perlu dipilih sebagai pemenang
4. ok dah dah takyah percaya tiga-tiga point di atas hahahaha

tipu jer, hahaha sian korang, mesti baca sambil kerut-kerut dahi kan hahahaha, kalau cantu dia punya syarat, tu bukan senang, tu menyusahkan ok

kakjemah tak kejam sampai camtu sekali, dan ikhlas betul nak kasik ni

macam biasa jer, kita main printskrin, jadi semua orang dapat merasa, yang ada blog boleh join, yang takde blog pun boleh join, silent readers pun aci jer, jangan malu-malu

ok sape dapat print screen hits kat tepi yang berwarna pink itu dengan angka 1218128


jangan tanya kenapa angka tu, saje je nak nampak trill sikit... hikhikhik

erm tak tahu cara-cara nak printskrin angka 1218128, jangan risau, kakjemah dah buat entry dah pasal ni, klik sini yer

siapa yang dapat printskrin sila emel kepada viruspadu@yahoo.com

ok uols, kita anggap entry ni sebagai entry sticky mode sampai kita dapat pemenang, pemilihan pemenang adalah muktamat, sape banyak komplen siap dia :p

all the best

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

wah kontest la!! =)

eYra said... [Reply to Comments]

besh2..contest paling simple....tp hadiah menawan..wow...
saper la yang akan menang

c!km!stry said... [Reply to Comments]

haha, nmpaknye sy refresh smpai dpt la no tu kak mah oii..

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

Insyallaah nak dapat tudung ni kena rajin klik2 8ribu kali nih..hihi

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

nk masukkkkkk....ingat ke gaya ngalah model...nasib x ....x kose nk masuk

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

uwww..harus refresh bjuta kali ni....

F I T said... [Reply to Comments]

eh ingatkan kena pakai tudung ke apa..kalau pakai tudung bleh kat girl je la hehehe :P lambatnya nak sampai 1218128 tu adoi

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

yeahhh nak join... refresh jgn tak refresh!

~H @ N i ~ said... [Reply to Comments]

i like~

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said... [Reply to Comments]

f saat sekali aku tekan F5 hahahha
aci tak?

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

ala dh tlepas..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^