Follow Viruspadu

Saturday, February 13, 2010

demi kesihatan

eceh demi kesihatan kononnnnn...

konon kesihatan demi. eh :p

padahal demi keslim-man, cakap jer la. hahaha. cover-cover la pulak kan.

tak tahu aerobic masih validkah esok, sebab cuti CNY ni kan. jadi untuk tidak memfrustkan diri sendiri. hari ni awal-awal subuh dah bangun dah. siap-siap. jam 7.30 pagi anak beranak dah tercongok dah kat citypark.

nisa tido-tido pun kitorang angkut. dia jaga2 jer dah sampai taman menan. terus dia semangat haha. takde bangun nangis2 :p


jom jogging cica. cepat lari sama mama



en.laloque dan anoi yang setia menanti, saya bersyukur punya family yang sporting dan memahami :)


tapi lepas jogging satu round, saya makan tosei. cane tu?



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Leen said... [Reply to Comments]

Haha, kira ok la tu kak jemah.. saya lagi la, semangat2 joging, pastuh gi bantai nasi lemak.. lagi haru..

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

lagi cepat kurus lari sambil dukung cica...

kojah said... [Reply to Comments]

hahahaha jgn bantai nasik lemak ngan segala2 berlemak udah kak

saya_ifa said... [Reply to Comments]

chaiyyok!! =)

Hariq-Sha said... [Reply to Comments]

alaaaaaaaaaaaa.....comeinye annoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! nak timang2!!! hishh...cute gler!

~ fiza said... [Reply to Comments]

akak kurus la, jeles tau hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^