Follow Viruspadu

Monday, February 22, 2010

ini lawak

saya memang nak update

tapi kan

tapi kan

tapi kan

tapi kan... maggi saya sudah kembang...

kah kah kah kah

kelakar siot... siapa tengok?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

MieZa said... [Reply to Comments]

kenapa? apa yg kelakar kak?

So Close 2213 said... [Reply to Comments]

makan dulula akk weeiii, nnti sambng citer ek...

SJ said... [Reply to Comments]

hahahha.. saya lapar maggi!

Blackberry Silicone Skins @ http://anggunnya.blogspot.com/search/label/Blackberry

vagg. said... [Reply to Comments]

gilos, ok. hari2 dlm otak gua.. maggi saya sudah kembang! hahahahahaha

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

hehehehe.. mmg lawak pakcik comeyy tuu.... sampaikan 3 pelawak yang jadi juri tu pun tak tahan gelak

www.sweetdarling79.com

yaTy ♥ said... [Reply to Comments]

tengok2..
ayat alex..
mmg tak leh blah bila ayat tue kluar dari mulut dia..
nak2 plak bila afdlin sambung lagik..
hahahha..

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

kak vp,
irnie tgk....
hahaha.mmg lawak..
maggi saya sudah kembang...
afdlin ulang perkataan tu yg klakar xhengat pny...

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

nyam2,dah lama tak makan maggi...

emas_juita said... [Reply to Comments]

saye tengok...sgt loyar buruk ini jawapan.tapi afdlin nak pakai pas ni.

Ceera said... [Reply to Comments]

hahaha.. memang lawak...

Mak Su said... [Reply to Comments]

samalah kita, magi maksu pun sudah kembang

begitu juga afdlin shauki, looks like every week pun magi dia kembang

and of course, alex....hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^