Follow Viruspadu

Thursday, February 25, 2010

Kita kongsi rezeki :)

Ingat tak entry saya sebelum ni, alah entry yang tersalah info tu la, ingatkan tudung ariani, rupanya2 tersalah, sebab ariani belah kanan, mawaddah belah kiri, baru perasan

sebab saya kan memang mencari-cari tudung hitam

dan kebetulan tudung mawaddah tu buat beli satu percuma satu :) dan percuma satu tu juga adalah corak yang sama

jadi saya ada dua tudung ini sekarang, saya pakai satu ajer, satu lagi nak wat apa??? :p

tadaaaaaaaaaa, tudung mawaddah :)


jadi saya plan nak buat contest, dan macam nak bagi kepada anda, my lovely muchi muchi readers :) ... seorang saje yang bertuah :p sebab tudung itu hanya satu

erm... nak wat contest macam mana ek
nak buat capture hits ke? erm... nak kena buat entry ke?

saya belum fikir macam mana lagi

tapi memang tak sabar nak kongsi tudung ni bersama anda yang bertuah :)

kalau korang ada idea, boleh la share...



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

dd dudu said... [Reply to Comments]

akak bagi kat saya je lahh ;P

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahh..sis nk wat contest ke?? wat contest model pkai tudung ekin..uhuk!!

irvanqiesy said... [Reply to Comments]

salam vp, buat contest yg paling simple jek :)

Ietams said... [Reply to Comments]

ni dekat mane? kat KL ke seremban?

::sueprettyinpink:: said... [Reply to Comments]

buat entry la..hihi..tp klu nk sng xnak pening2 buat je hits tu.. ;p

ratna said... [Reply to Comments]

kalau vp buat contest sure ramai yg masuk..dan tipis la peluang saya nak menang sbb saya ni tak der bakat sgt nak meneka dgn betul atau masuk contest2 ni.. tp cuba ajer la kalau vp buat contest.. mana tau nasib baik la ker kan.. hik hik..

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

lemah tol kalu main contest...main o som je ..kalah dapt....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^