Follow Viruspadu

Thursday, February 11, 2010

pink crocs

saya macam dah lama teringin nak beli crocs ni

tapi macam mahal, tapi macam comel, tapi macam best, tapi macam mahal balik

RM110.00

sape boleh kasik diskaun :p kalau boleh diskaun 95% pastu bayar RM10 jer wakakaka

ok lempang dia laju-laju sekarang



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

comell:)

♥ QaseH ♥ said... [Reply to Comments]

santik la kak jemah...g kat pasar karat jb pun ader tpx ori lol...murh,,,hehehe...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

lawa ala pejam mate jer jemah! hehehe

Suliana said... [Reply to Comments]

sedap pakai betul, tapi hati2 pakai kasut croc time naik escalator, bahaya, leh sangkut kaki dlm tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kak vp..jom share duit..N nk gak..tp t akak pkai sblh..N pon sblh..jnji ado..muahahahha

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

akak beli ja kat pasar malam..banyak yang tiruan sebijik sama ngan cros original...kalo akak pakai tiruan pun orang ckp akak pakai ori punya...lariksss

Miss Moon said... [Reply to Comments]

perg mmg comey la mah oooi tambah plak kalau nko pakai kannnnnnn

lily lotus said... [Reply to Comments]

sweet bangat!

Yusoff said... [Reply to Comments]

jemah...akak beli non ori sajork...selesa jugak..kat tesco..hehehe

nabihah said... [Reply to Comments]

kak jemah...crocs mmg terbaik lah....
ringan sgt...rse cam tapakai kasut jekk.

melatizumia said... [Reply to Comments]

mah, aku baru tgk kat pasar mlm umah aku mlm td.. Doploh hengget jer.. tp tak bestkan kalau pakai yang tak ori.. gatal kaki.. hiks..

larikkss....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^