Follow Viruspadu

Saturday, February 13, 2010

Tahniah kawan

Tahniah kawan. akhirnya gosip gosip semua dah terjawab dah. macam-macam version stori kak jemah dengar hahaha. takpe la. janji dah selamat dah kawan aku sorang ni

Tahniah hadib dan azlan. Selamat bertunang.


ini sebenarnya first time saya hadir majlis pertunangan member-member. eh tak. maksud saya sebenarnya. dah lama tak hadir majlis pertunangan. oh... adakah bermakna saya sudah senior .

azlan, rakan sebaya buat masa ini :p eceh. muka kau berseri-seri je aku tengok. aku konfem perut ko kenyang jer sampai esok kan hahaha, terus lupa nak makan apa ke semua.

adib, sooo sweet la awak. (wahhh kena bahasakan diri akak la, ce mcm tak biasa lak kak jemah). dah la memang dah cantik. bertambah-tambah cantik dah mekap. pehhh. tu yang buat azlan macam lupa-lupa jalan balik tu kang hahahaha

bakal pengantin (pepel), dan bakal pengantin (kecil) hahahaha

najmi (hijau) dan anoi

eceh-eceh prektis tu...


tokoh bapa mithali :p bukan senang nak tgk momen2 mcm gini. suami-suami jaga anak :p


sekali lagi. TAHNIAH.

sekarang orang bertunang dah macam kawen kan dia punya meriah, I dulu macam ni ke? cecece (mcm dah lama sangat pulak)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

churalliya said... [Reply to Comments]

pantasnya upload.. tu la, selamat dah kawan2 kita.. kes yg jarang2 berlaku sbb 2-2 kawan opis kan..

Capo Grande said... [Reply to Comments]

alamak jemah...tuan punya badan pun xsempat hapdet lg...ko selaku rakan sebaya aku mmg lajuuuuu....huhu...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

skang dah jadik trend, kalo b'tunang jer mesti nak ade pelamin. kalo ade pelamin jer, mesti b'tunang. xgitu kak jemah..?! he3..

Ceera said... [Reply to Comments]

atam cam biasa je tengok momen tu, hahaha..

Si Hitam Manis said... [Reply to Comments]

hi virus padu.. new blogger here...singgah blog saya ye...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^