Follow Viruspadu

Monday, February 01, 2010

tudung ariani


ehem ehem hari ni kak jemah pakai tudung ariani

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

23 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

cun!!!!

Chika Chika said... [Reply to Comments]

chika pon pelopori sejenis tudung berjenama sendirila. Pastu sendiri pakai. Gerek tak gerek tak?

Alida Ali said... [Reply to Comments]

Wahh kak jemah tudung ariani tu...mesti ratus2 kan hehe...

♥ QaseH ♥ said... [Reply to Comments]

mabeles r kak jemah,,,,

viruspadu said... [Reply to Comments]

riez,
cun lepas kena edit hahaha

chika,
fuyooo gerek sangat :p

alida,
tak sampai ratus pun, tp sesak napas jugak la kak jemah nak membayonya

qaseh,
toceiiii

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

canti berseri ...wah dah mcm ikin dah haaa...:)

xpernah ada pun tudung brand ariani..mahalkan?lg pun sy xsesuai pakai tudung gitu..

viruspadu said... [Reply to Comments]

hanim,
ikin mcm ai :p

cuba try dulu, saya pun sbrnya tak seswai gak pakai tudung macam ni, tapi kena pandai pilih yang sesuai dengan muka :p

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

ariani baru bukak kat trg..

promosi beli satu percuma satu...

tapi satu pun dah sesak nak bayarnyer...

tapi kira untung lar dpt pree satu kan??

anyway...kak jemah cantik lar..

apa rahsia??

xnak share kew??

viruspadu said... [Reply to Comments]

noneybee,
tu kira jual 50% diskaun la tu kan :p
memang sosak nak membayarnya, takpe la atlis dpt merasa keh keh :p

cantik ke??? takde lah, nak share pun x tahu nak share mcm mana :p

mYpRecious said... [Reply to Comments]

weewiitttt kak jemah... cunnye tudung pink ariani.. eh kak jemah pon jugak.. =P

viruspadu said... [Reply to Comments]

mYpRecious,
seb baik... kalau tak akak dah merajuk dah hahahaha

nueeunlimited said... [Reply to Comments]

kak... samo lak tema kito aghini. baju merah tdg pink.ekekekeke...
seswai la akak pki tdg nih. sopan cam ustazah la.. hik3x.. gurau jo tu

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

anggun..sok pakai camtu lagi ;)

churalliya said... [Reply to Comments]

ala, rugi ahh tak masuk opis hari nih..

Dayah said... [Reply to Comments]

Salam Kak VP,
amboi pink, dpt komisyen kak tlg komisyenkan.. kekekekekeke

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said... [Reply to Comments]

salam vp

jom join contest yana

http://yanadzul.blogspot.com/2010/01/yanadzul-giveaway-win-aivee-emart-toy.html

ArELeEz said... [Reply to Comments]

walau hape pon tudung yang kak jemah pakai, kak jemah still nampak pink lorr.. hiks2..

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to Comments]

cantek..sesuai ngan muka akak

nasaoji said... [Reply to Comments]

pheewwiittt..cun ler tu yer..

hohoho....mmg sweet jer!!!..

tp, tudug ariani ni, mmg akan "terletak" je kat muka pemakai..kene ngn hegenyer, kan kak.. ;)

A.I said... [Reply to Comments]

ehemmmm...

ntah bila la kepala aku ni nk merasa sarung tudung ariani tu ;P

RiEz said... [Reply to Comments]

kene sangat akak ngan warne pink lembut ayu jer =)

lily lotus said... [Reply to Comments]

phewittt..ada gaya2 ekin dah tu..hehe

rosmona said... [Reply to Comments]

wah kak jemah...
mabeles pakai tudung ariani...

kak jemah pakai ape pon dah memamg cantik..

pstt... pink itu tetap di ati kak jemah kan..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^