Follow Viruspadu

Wednesday, February 24, 2010

tudung pilihan kak jemah :p

update: whopsss ini bukan tudung ariani, ini tudung mawaddah, sori, petang tu kak jemah pegi sana balik, check2 salah pulak info haku, sory guys

semua comel-comel, semua macam berkenan di mata

RM75



RM49, beli satu percuma satu, tapi sebab design lain semua dah habis, percuma yang satu tu pun kena amik yang ni jugak hahaha,


RM55

harap-harap mendapat kelulusan peruntukan daripada auditor

:)

kalau korang minat... takyah hantar code tudung kat kak jemah hahaha, eh tapi kan kalau kak jemah jual tudung, ada sape nak beli ke?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

19 komen[s]:

Emmy said... [Reply to Comments]

tak labuh...dia ada size ke?

lily lotus said... [Reply to Comments]

mcm menarik jer. harga dia lagilah ahh cunnya!

~ain said... [Reply to Comments]

duta ariani menggantikan ekin mawi ke? hehehhe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nice2 jekk gn akak...wahh..kak jemah mau bkak bizns ka..?? bajet 2010 ok..

Big Momma said... [Reply to Comments]

cik mah nak jadi ambassador tudung ariani ke? kita sokong!! he he he

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

kalo kena pada regenya boleh beli..

Ayumieza said... [Reply to Comments]

salam perkenalan...wah comel sungguh bila akak pakai tudung mcm tu hehehe..nurul pun tgk buat koleksi tudung ariani ni sebab senang dipakai..hehehe

ratna said... [Reply to Comments]

tudung yg 1st tu cantik vp..

So Close 2213 said... [Reply to Comments]

akk klu akk jual ariani dgn rege murah mesti ramai yg nk beli kak..hehehe

So Close 2213 said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
So Close 2213 said... [Reply to Comments]

akk cuba De Zahra pulak, cun tau awning dia x selebar ariani..tp beli online ler..sy selalu beli kat WMDC kedai LindaMZ,servis mmng bagus..klu akk nk tgk2 dulu g kat web De Zahra..klu link LindaMZ tu ni kat bwh ni
http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=25448&page=12

nino said... [Reply to Comments]

nak! nak!
*sambil angkat2 tangan dan lompat2

ArELeEz said... [Reply to Comments]

model tudung tu cun lah! *kipas2.. untung2 dpt tudung ariani free! ha3..*

isz_3707 said... [Reply to Comments]

lawa tdg yg 1st tu. ni pic kat butik ariani ke? i ni pelanggan tetap ariani tp ariani jb xde baju cam yg tergantung2 tu. design tdg yg 1st tu pun xde, x aciiiiiiiiiiiii

Faz's UniQue said... [Reply to Comments]

Salam ziarah, kak jemah da mmg cantik...pkai tdg pape pn cantik ;-)...jemput berkunjung ke blogshoppe's Fazs yer...Trima kasih.

Jom tengok koleksi² tudung MAIRA di sini ----->
http://fazuniquexclusive.blogspot.com

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said... [Reply to Comments]

VP skrang ni mcm2 tudung ada kat pasaran kan...
kalau nak rege yg amat berpatutan, this kind of tudung bleh je dpt kat arked jalan TAR tu... (manalah tau kot2 ada nak jenjalan kat sekitar situ)
lagi berbaloi2 beli tau... murah pastu kain pun berkualiti.
Saje la share info. Bukan apa.. dulu mcm payah je nak dpt tudung2 camni..now dah melambak2.. yg pasti kualiti kain pun elok ditambah pulak dgn rege starting serendah RM30. At least lagi jimat kan.

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

gambar atas sekali tu canteeek.. kak jemah mmg sesuweii ngan pink ler, takleh nak lari hahahaha

sweetdarling79.com

Ayu & Nizam said... [Reply to Comments]

patutla... pelik jugak tgk kat butik 'Ariani' tu ada jual pakaian jugak... sebab setau kita jual tudung ajer :p

princess_eryna said... [Reply to Comments]

daku skang suke collect shawl... mcm cun jerr bile pakai shawl...hahahaa.... tp, blom bleh lawan jemah laaa... haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^