Follow Viruspadu

Sunday, March 28, 2010

beli minyak masak bukan mudah :p

betul.

tapi ianya terjadi kalau membeli belah dengan suami, suami yang macam ini maksud saya

dia tanya kita. lepas tu kita jawab. lepas tu dia bukan nak dengar.

sebenarnya dia tanya pendapat kita tu. sebab dia sengaja nak tanya. atau sebab dia saje-saje nak tanya je kot. padahal dia dah ada plan lain dah. sebenarnya pendapat kita memang tak diperlukan hahaha siot betul

"mama nak beli minyak apa ye"
"amik je la minyak yang biasa tu. minyak cap buruh dah la"
"...."
"minyak jagung pun ok"
"..."

ah suka hati kau la hahaha

"ini ok"
"ok"
"ini ok tak"
"ok je"
"yang ni macam mana"
"ok"

grrrrrrrrrrrrr

see. bukan mudah nak beli minyak masak
boleh jadi gaduh :p hahahahaha


eceh. ini la keseronokan bershopping dengan suami sebenarnya. momen yang membahagiakan :) i love you papa (cover balik hahaha)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

hehehe comel jer pilih2 minyak masak..

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

hahaha mmg sepesen kot... me plak klu shoping pampers anak, pdhal dah tau selalu beli brand ape lagi mau tanya..ape kes???

haslinhamdan said... [Reply to Comments]

memang beronok-ronok kalau shopping ngan laki.. tambahan plak dia yg bayar.. pilih lah minyak apa pun..

Salbiah bt Karim said... [Reply to Comments]

haha sama la kite. kadang2 malas nak jawab sbb dia dh ade jwpn. so tiap kali dia tya jwb je "x kesah la mana2 pon"







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^