Follow Viruspadu

Sunday, March 21, 2010

bersukan

dah lama tak bersukan kan.

last dulu masa belajar dulu la kot. tu pun berkenu. sukan air je. sebab sukan-sukan lain saya memang fail. kalau main jugak memang jadi lubuk je la kan. dikhuatiri team sendiri akan tunggu kat belakang simpang je. hahahaha. sebab ko ada la kitorang kalah. :p

dulu penah kitorang beli reket. plan berbuih-buih kononnya petang-petang nak main badminton. ala. tapi main laki bini je la. laki aku konfem tekanan. sebab kang kalau bini dia kalah kang sentap pulak. pastu memang stok tak mencabar giler hahahaha. sebab tu la agaknya plan tu terkubur macam tu jer. hahaha. yelah yelah.

en.laloque dah pindah negeri ni. ntah la. mungkin sebab anak pun dah ada. so atlis kalau dia pegi bersukan saya dah tak bosan. saya macam suruh dia join sukan. dia memang suka la kan. saya tak suruh pun dia memang plan nak bersukan wakakaka. tetiba aku nampak mcm poyo plak suruh2 haha. so dia nak campur-campur dengan orang la. nak suh main golf. sukan tu macam mahal je. nak pukul bola pakai apa. pakai sabittttttttt ado la hahahaha.

sukan apa lagi yang ada. badminton kot saya rasa yang ok buat masa ni. sukan yang takyah modal besar sangat. erm bola sepak. futsal. erm. takpe. kalau en.laloque nak join. ok je kot. eceh apsal la saya pulak sibuk nak fikir sukan apa yang dia suka. suka hati dia la kan hahahaha. tapi mama nak follow bolehhhhhhhhhhhh? *sambil kelip2 mata banyak2 kali pastu buat muka bulat bajet comel hahahahaha tak boleh blah.

so semalam dia cakap
"mama, kawan papa ajak main badminton petang ni"
"nak ikutttttt"

sibuk je ooo bini dia :p

tapi en.laloque tak main pun. dia survey-survey je dulu.



"mama, kalau kita main badminton kat sini, best kan"
"a ah best!. nanti kita try nak papa"
"tapi, kalau kita dua-dua nak main. macam mana pulak anak-anak"
"ye tak ye jugak"

:(

adeh. atlis kalau anoi dah boleh jalan. boleh kasik dia main dengan nisa. rasanya ok kot. sebab tempat tu tertutup. anak-anak bebas sikit berlari2.

takpe. berapa bulan je lagi. anoi boleh berlari dah.

tak sabar :)



...

disebabkan dah janji banyak hari dah dengan nisa nak bawak dia main kat jusco ni. bawak jugak la. kesian pulak.

setengah jam RM5, unlimited time RM8



johny time :)


amik kesempatan mengabihkan duit laki. hahahahaha.

beli kasut sukan nisa. kasut lama dah sempit dah.

sebenarnya. cerita ni adalah 20% jer daripada kisah benar hahaha. sebab banyak lagi tempat kitorang pegi. dengan sesat semua.

sebab itu lah semalam adalah damn tired :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

ieyka02 said... [Reply to Comments]

kak vp...alahaii..chantek nyer skin..mulus jew...cm da pink jew pp tue..gebusss....

maya amir said... [Reply to Comments]

saya suke sukan hoki tapi sikalang takleh main...huhu..sukan yg paling saya tak suka ialah acara balapan..heheh.. mesti no last..ayo!:)

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

heheh ok kak jemah sabar, nanti suruh nisa amik gambar mama ngn papa dia main badminton :D

Muhammad Adam Rayyan said... [Reply to Comments]

men bedminton kat mana tu auntie?
cam best, court besar..

viruspadu said... [Reply to Comments]

adam, kat oakland spot center. try la gi

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

part amek kesempatan mngabeskn duit tuu y beshh tuu..

ummi_D said... [Reply to Comments]

situasi tu sama je ngan situasi kita...berangan nk gi jogging laki bini pepagi...sejuk2...dua2an...tp anak2 sape nk jaga...cancel trusssssss.....

ummi_D said... [Reply to Comments]

situasi tu sama je ngan situasi kita...berangan nk gi jogging laki bini pepagi...sejuk2...dua2an...tp anak2 sape nk jaga...cancel trusssssss.....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^