Follow Viruspadu

Friday, March 19, 2010

dah kurus

tengok la dia dah kurus. sejak balik seremban ni. erm maksudnya. sejak dia dah pindah keje sini. saya tengok dia makin kurus pulak. tsk tsk tsk. diet eh papa :p

kusyuk betul dia tenung telek belek paspot dia tau. almaklumlah orang nak gi outstation. dia belum pegi lagi bini dia dah pesan macam-macam dah wakakaka

"papa, nanti kan kalau papa nampak enbeg pink yang stailo pastu murah (point utama murah) beli kan tau, pastu kalau ada crocs murah ke, kalau jumpa jam pink ke"

hahaha ko tengok tu perempuan. macam takde benda lain kan hahaha. tu pasal la agaknya laki aku dah kurus hahahaha. aim cowyyyy

tak. sebenarnya saya hepi dia dapat peluang macam ni. selamat pegi. selamat pulang. itu yang membahagiakan mama :) eh tapi kalau bawak enbeg balik lagi terbahagia eceh nak jugakkkk dush!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

x tahan....smpat lg enbegg PINK nyerr....

RiEz said... [Reply to Comments]

keje kuat nih..akak mana datang cop2 vp pink tu?

asna cute said... [Reply to Comments]

Husbd akak pun outstation? huh sama la ngan tunang asna huhu =(( sedih jer rasa~

laloque said... [Reply to Comments]

kanggaroo xmoh suruh bawak balik ke??

A.I said... [Reply to Comments]

mmg nampak kecut la laki kau jemah..isk.

mannira said... [Reply to Comments]

ooo p austrolia...ke???

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

ala k.jemah...buat hape bli croc kat australia....elok wat balik kanggaroo buat lomak cili api...

Nanak said... [Reply to Comments]

kanggaroo pink..heheee

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

uikh jauh nak jalan tu.. kanggaro pink ok gak vp bleh peluk2 hihi

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

hiks...buah tangan benda wajib tu..btul la, dh kurus...bg tip tuk apai ckit mmah oi...

Izwan said... [Reply to Comments]

hubby gi outstation ker mana ek zaimah?? australia --> gol cos, sidney, melben??

eya said... [Reply to Comments]

a'ah ye,awat x order kaki kangaroo ke..ekekeke..

jemah,np watermark jemah tu mcm retak2 ye? bile sy try watermark tu,xde plak jd cmtu

lily lotus said... [Reply to Comments]

alolooo..ni gumbira campur ke sedih..takleh bawa kak jemah ikut sekali ke

sugarplum said... [Reply to Comments]

salam jemah..pestime nak komen ni..teruja neh..ekkeke..
ko mmg best la..berterus terang sangat2..ekeke..word sempoi..nmpk ada kejujuran disitu..ahakz... jgn ciwi2 k..ai loike u writing veli2 much.... now aaa ai sulah make ur blog as a first blog MUST SEE... so suweettttt.. taking care ek..

emaduel said... [Reply to Comments]

kak jemah pun peminat pink ke..sama la kite :) woot woot







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^