Follow Viruspadu

Monday, March 22, 2010

erobik yang tak jadi

kalau dah bangun lambat tu kan. toksah la berangan nak gi erobik bagai.

mati la tiap2 minggu cerita pasal erobic kan. hahahaha

actually. lately saya cuba melatih diri sendiri untuk bangun awal. maknanya hari cuti bangun awal dan pegi jogging ke apa. tapi kalau jenis mata memang stok kena gam gajah tiap-tiap pagi. peh. cabaran terhebat dalam hidup. antara perubahan kearah kebaikan dalam hidup yang saya plan kena buat. tapi tak tahu lah semangat tu bertahan sampai bila. hahahaha.

so nak share info ni dengan korang la. saya diberitahu kat city park seremban 2 ni pun ada erobik tiap2 pagi. tapi kejap je. dia start kul 7.30. habis pun awal. dalam kul 8.45 kot macam tu. dulu ada buat poco-poco sekali. tapi sejak ada email kata step poco-poco tu apakebenda tu semua. dorang stop kejap kot. tapi baru nak start balik. ha lebih kurang macam tu la. so sini dekat sikit dengan rumah. i likeee. tapi saya sampai2 sana pun dah kul 9 dah.

jadi. jadi apa uols. lu pikir la sendiri.


terserempak lak dengan kawan taska nisa. si comel nana. nana tu pakai tudung. so nisa macam blur je.

mama nana tu la yang bagi tahu saya pasal aerobic tu. sebab dia join. ok kak minggu depan kita jumpa eceh



budak kan. tiba-tiba nana tu panas. dia tanggalkan tudung dia. terus nisa terkejut

"eh nana ke"


hahahahaha

sabar je la perempuan ni. dah main dengan budak tu berejam2 dah. baru dia perasan itu kawan dia nana hahaha. hadoi.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

hehehe..lawak tul la.leh dia tak cam kawan dia.

NURUL said... [Reply to Comments]

sejak kawin malas nak jogging :)

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

haha nisa nisa :)

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

klaka la cica ni..
wat acik gelak je..
malu ia..
wink wink~

Ejamaria said... [Reply to Comments]

hehehe... comel la pulak...

Ceera said... [Reply to Comments]

hahahaha
poyo je nica tu.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^