Follow Viruspadu

Friday, March 12, 2010

ia kini milik ku :)

akhirnya, setelah berbulan-bulan men-survey sling bag. :)

rasanya sejak dari bulan doblas tahun lepas kot. ala yang masa saya bertugas jadi L.O untuk kontijen sarawak tu. menjaga orang ado-ado. well. panggil ai datin jemah. ceh tetiba.

masa tu kan. kitorang dibekalkan sorang satu sling bag.

masa tu terasa macam senang giler pakai sling bag. terus cari. tapi tiap kali cari dan jumpa. design macam taman sangat. me dislike laaaa. banyak yang tak berkenan. saya suka yang simple-simple ajer. simple but nice plus cantik dan yang paling penting murahhhh murahhh murahhhhhhhh hahahahaha siap ada echo

sekarang jusco ada sales korang tahu. pehhhhhhhhhhhh memang masyuk.

jom orang seremban. opssss orang yang dokek2 ngan jusco seremban 2. best tuuu... oh kat GUESS pun ada 40% off ok (selected item). pehhhh kuatkanlah iman ku. aminnnnnnnnn (ini en.laloque aminkan dulu ni hiks)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

14 komen[s]:

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

wah..minat jugakkk dengan sling beg...

tapi ganu ni xde pilihan la plakss...

kena pi kuantan ler carikkk..

anyway cun2 kak jemah kita pakai camtu...

lagipun kak jemah kan comeyyy...

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

sale tu smpi bila kak jemah???????
sempat x tunggu gaji akan dtg??
kak jemah musti choping gune duit yg nuffnang bagik tu an...
hik3!

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hah mmg kene time lah kak jemah bagitau ada sales

nak beli handbeg :D

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

haaa...duit nuffnang da masyukkk..harus sOpim kak vp...good timing laa akak cash out kn...huhuhu

Capo Grande said... [Reply to Comments]

pinjam...ganti kecederaan kaki aku ni...huhu....

lovelywa said... [Reply to Comments]

salam jemahh..
saya pun sedang mencari2 gak handbeg..pueh cuci mata takdo plak yg berkenan..

lily lotus said... [Reply to Comments]

makin kearah keremajaan ibu beranak dua ni :)

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

kalo kurus lawo kot bawak bag ni.. tapi mcm akak ni yg gumuzzz.. tak berapa nak lawo rasanya ... so akak pun batalkan beli beg tu.. aahskss

edrina said... [Reply to Comments]

vp.. baru dapat offline message.. i miss u toooo...hehehehe

Nanak said... [Reply to Comments]

hi datin jemah..hehee

syAfA said... [Reply to Comments]

best..best..:))

churalliya said... [Reply to Comments]

nnti leh pkai sama2 gi mv.. huhuhu.. 2 mama ranggi mau shopppinggg...

Muhammad Adam Rayyan said... [Reply to Comments]

assalamualaikum auntie,

adam sini. adam nih anak kawan mek sue. nak mintak tlg auntie sharekan link blog adam boley?
http://mynameisadamrayyan.blogspot.com/

p.s: sling beg tu adam tgk kecik je. bawak gi dinner seswai la kut. tapi ttp maintain vogue gorjes gitew. hehe

madulebah said... [Reply to Comments]

jusco seremban 2 memang sale gilakkk!!

kalo tak mengenangkan semput ngan laki pun dah telefon sebab dah siap potong rambut, memang selamat lah duit bertukar tangan..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^