Follow Viruspadu

Friday, March 19, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair



atau dalam bahasa nogori eh, se akan ko sanun Gatsby Deodorant Street Fair, atau dalam bahasa mandarin kot 我要去的盖茨比止汗街博览会 hikhikhik. semangat haku google translate hokey :p jumpa di sana sana sana sanaaaaaaaaaaaaa

hahaha biasalah kena over-over sikit. boleh bayangkan kak jemah cakap jerit-jerit tapi muka senyum senyum malu. macam mana tu hahaha.

ini ajak ikhlas ok. bukan ikhlas tapi jauh tau. ini ikhlas dan dekat dihati *tipu hahahaha. eh tak mana ada tipu-tipu. betul wooo. muka suci ni weiiii (terus terbayang nabil). ok ini detail Gatsby Deodorant Street Fair

Date: 17th April 2010 Time: 10am till 5pm Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

ewah. lama giler saya tak gi times square. serasa saya lah. seingat saya lah. last saya gi sana rasanya tahun 2004. betul la 2004. sebab masa tu saya belum mengandung lagi. saya gi sana naik moto dengan en.laloque. lepas tu kena saman hahaha wtf. sebab kena saman tu la ingat sampai sekarang. kemain nak jimat parking punya pasal. sebab tu la naik motor kapcai. kemain sakit pungkok sekali dalam perjalanan. sekali kena saman. hahaha. kenangan diabetis betul :p

macam mana la agaknya kan rupa times square yang baru ni. wuwuwuwuw xcited guwe nak pegi sana.

apa yang lagi menarik tertarik lagi ek. haaaa nanti kan kat Gatsby Deodorant Street Fair kang ada lucky draw youuuuuuuuuuuu... well. muka ai yang selalu lucky ni kan. well. hahahaha muka suci memang selalu lucky *perasan :p harap2 la aku menang. kalau tak. eceh. tak la. lucky draw dia kan ada macam-macam la cool gadget yang worth up to RM15k untuk dimenangi tu. wuwuwuwuwuwu.


ni kalau menang ni. memang senyum selama 15hari tanpa henti ni :p tidor malam termimpi2 gitu :) kalau kena tampa2 pun muka rela je. pakcik menang moto la katakan muahahahaha

apa yang membuatkan saya bertambah2 tak sabar nak tunggu 17 hb ni apa tau korang. ok selain daripada jakun dah lama tak pegi times square haha. eh dan. nak menang lucky draw. ada banyak game kot. eh bukan kot. ini betul-betul ada ni. ada Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles pastu macam-macam lagi games lah. semua games ni dengar nama jer dah terasa best dah. menggeletek2 hati aku nak try dah :). yelah wei. benda2 yang tak pernah main kan. mesti la teringin nak try semua kan. malu dengan tidak je nanti :) tapi boleh ke kak jemah main sumo ek hahaha


gambar2 kredit: google

ok cuba korang bayangkan kak jemah main sumo sekarang. tapi plis. takyahla bayangkan cawat dia sekali hahaha itu NGERI :p

macam tak sabar giler kan.

kan kan kan

siyes macam best giler.

kak jemah paksa korang teruja sekali ni.

nah kalau tak paham apa kak jemah membebel. korang tengok lah sendiri :) www.gatsby.com.my/streetfair

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

kak moon said... [Reply to Comments]

yay.. boleh jmpa kak jemah di sana..sana..sana.. hik..hik..hik..

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

samalah kita.. jumpa disana,,







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^