Follow Viruspadu

Wednesday, March 03, 2010

kalau korang sakit hati tak?

hari ni saya pegi klinik. ya klinik uols, kan dah bagi tahu yang sakit bontot yang berulang-ulang itu hahahaha

ok itu cerita lain.

ha ini yang sakit hati ni. kalau korang camna?

tolong la parking elok-elok. dah la parking klinik memang very limited sampai kena parking tepi jalan kena saman semua. sekali kau yang bijaksana bijak tersohor dush dush dush ni yang ntah belajar kat sekolah memandu mana ntah, parking camni, dua lot parking untuk dia sorang urghhhhhhhhhhhh

kan tak pasal-pasal kereta kau dah masuk dalam blog aku

ha kannnnnnnnnn

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

nizaa said... [Reply to Comments]

ini vangang punya worang ni....

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

RieNa said... [Reply to Comments]

kalau saya, saya gi dush dush dush (dgn kaki lah) kat tayar kete dia.

gerrrrraammm!!

Diarihatiku1976 said... [Reply to Comments]

issshh tak patut tul.. otak takde tu kot...

My Life My World said... [Reply to Comments]

Dia suker tu, gambar keta dapat masuk Blog VP ... meh akak tolong tambah ... dush dush dush ... sungguh mementingkah diri sendiri punyer worang. Tak belajar Sivik kat sekolah dulu kut.

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

memang makan hati lah..
bis tu jemah dapat parking tak? huhu

green apple said... [Reply to Comments]

len kali ko tulis no telefon skolah memandu and selitkan note tu kat wiper dia.

Hazzy Ishak said... [Reply to Comments]

tu gunanya kete kecik cm viva...sampai terlebih ruang parking...
teheheeee

eh terpromote viva pulak ;)

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

kak jemah, patut tinggal nota kat cermin sana !!

zue @ annaleeya said... [Reply to Comments]

mmg hangin klu org parking cenggini.... ni mesti lesen kopi neh...

MUMMYMUJID said... [Reply to Comments]

ala spent untuk bini dia la tuh shif petang...muahahahaha

lily lotus said... [Reply to Comments]

aduhai bengong betul..bengang lak tgk

Rina277 said... [Reply to Comments]

xpun ko lotak add blog ko nie kat kete dia tue..haha..rasanya xyah tutup plat no tue pn ok kot so if dia x baca blog nie sdara mara @ kwn2 dia sure baca punyer..bru dia tau yg dia dh fofular..hehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

selfish gilerr org ni..stress2 gn manusia cani r..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^