Follow Viruspadu

Tuesday, March 23, 2010

last minit kek :p

at kedai kek king apa ke ntah nama kedai kek ni. king kong hahaha. ok tu gurau kasar.


kedai kek ni, design dia. kartun semua dah outdated la. budak sekarang layan kartun dibo, little einstain, word world, ben 10. tsk tsk tsk

tapi sebenarnya boleh je, kita bawak gambar sendiri then suh dorang print kan kat kek. tapi salah sendiri la. sebab lambat kan. dia atlis 3 hari sebelum kena bawak.

takpelah. janji kek. apa nak kecoh-kecoh pulak.


kak jemah sikit punya cerewet.

ni boleh tukar warna pink tak. kartun ni boleh tukar tak. ha hambek la ko dapat customer macam haku. siap lagi poyo siap cakap. "ha tulis situ kang lupa" hahahaha kalau aku jadi pembantu tu. dah lama saya pijak pijak an customer macam ni hahahaha

bagus dia. relex je. bos tolong bagi dia bonus tahun ni bos :p

kek pilihan RM45 :)

"patung lain takde ke dik"
"ni je yang ada kak"
"ni otomen je ada. resakse dia mana"
"takde la kak, ini boleh tak"
"ini resaksa senyum ni dik hahahaha"

resaksa pun resaksa lah. senyum pun senyum lah. sekarang tak cantik nanti aku balik dulu baru pakai bedak banyak banyak baru tau :p tetiba!

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

resaksa senyum kan?? caner tu hahaha

ShaDon said... [Reply to Comments]

lawakk aaa kak jemahhhh...
suka nenok u pki tudung pink..santekkk..

churalliya said... [Reply to Comments]

hahaha.. resaksa senyum tu mesti resaksa pompuan.. pantang nmpk camera.. hihihi..

pinkydablueberry said... [Reply to Comments]

comey la kak jemah pki pink..my fav too.. =)

rynas said... [Reply to Comments]

hheheh..ada ke raksasa senyum oklah tu senyum tanda dia suka ler tuh.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

msti comet bday cake tu kan...

HasneY said... [Reply to Comments]

jaymah, kita baca apa awk tulis ni, ketawa terbahak2, sampai mengalir air mata..hu.hu..anak kita soka otomen tu...he..he.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^