Follow Viruspadu

Saturday, March 06, 2010

macam megik

hari ni bangun pagi, terasa macam megik

hahahaha tipu!

tak megik pun, mata saya tak la tiba-tiba terus pulih. tak. tapi kiranya dah boleh bukak mata luas-luas, walaupun kelopak mata belah kiri terasa tebal lagi sikit. tapi sakit pedih dalam mata dah macam tak berapa nak rasa lagi

horeyyyyyyyyyyyyyyyy

rasanya takyah dah kot nak kuarantin diri sendiri. tiga hari mengkuarantinkan diri sendiri dalam rumah adalah sesuatu yang urghhhhhhhhhhhh (kuarantin tapi sempat ke market sambil berkacamata hitam membeli barangan dapor... perasan diva wuwuwuwuwuwu).

bila dah macam tu, ligat ajer kepala hotak aku ni menjana idea-idea nak melaram ke mana hahahaha,

dan tiba-tiba.

dah ada kat mcD

ha kan megik tu.

tak caya sudah.

sekian.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

saya percaya kakjemah oiiii....

norlida said... [Reply to Comments]

sy pun percaya gak kak jeemah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^