Follow Viruspadu

Saturday, March 20, 2010

patut la dia demam

hari ni. kelakar.

tak. sebenarnya hari ni damn tired. tapi terasa macam nak update jugak. sebab nak kan tarikh hari ni. kenangan ni. nak cerita satu perkara je dulu. yang lain2 tu. tgk la. kot ada aura sembang kang. makmah update lagi yo :)

hari ni kan. kitorang balik rantau. so macam biasa je la. en.laloque keluar repair ekon kembara rosak. saya dengan anak2 lepak2 je la.

eh boringnya cerita ni hahahaha. ok ok. tak tahu macam mana dah nak kaitkan cerita. kakakaka. budus betul.

ok. fine. takyah melalut eh kak jemah. ko nak cite apa sebenarnya ni.

anoi dah ada gigi uolsssss. teruja ai ok. teruja. terus tergelak-gelak besar tadi bila en.laloque ternampak anak dia dah ada sebatang gigi. gigi belah bawah.

terus amik kamera. snap. haha over. macam biasa :) tapi susah ok nak amik gambar :) emak dia yang senyum lebih2.


gigi dia sebenarnya tak la tumbuh sehingga menjadi satu gigi penuh lagi. tp dah nampak dah line2 dia putih2 tu. hahaha. baru nampak line gigi. makbapak anoi dah histeria dah gelak. bukan apa sebab tengok muka anoi gelak tu kelakar sangat.

patut la dia demam hari tu kan. sebab sebatang gigi ni rupanya. hari ni anoi asik main lidah dia je. rasa lain kot. tiba2 ada rasa keras2 lak kat gusi kan.

"ooo patut la papa tengok anoi makan hotdog laju je pagi tadi"

hahahaha giler kau.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

eya said... [Reply to Comments]

bdk2 kalo ade perubahan mesti nk kene demam dulu..

Puteri Satu said... [Reply to Comments]

alahai...dah nak tumbuh gigi ye anoi... comel...

aZLiNa aZiZ said... [Reply to Comments]

hahaha...kiut! Anoi memang kiut. Tengok gambar tu, sweet sgt2. :)

-hazen said... [Reply to Comments]

waa. best nya ada anak.

cileke, takde sape nak kawen ngn aku ke.

rynas said... [Reply to Comments]

hahaha kelakornyer. saya kalau anak demam tak hingat mmg akan cek mulut anak, rasa ngan jari selalunya betol ler tumbuh gigi.

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

tiutnye anoiii!! kak jemah, nak jd mak angkat anoi boleh? whahaha

oneyani said... [Reply to Comments]

ape yang kelakarnye akak?ahaha yani lak y konpius

anoi makan hot dog??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^