Follow Viruspadu

Thursday, March 04, 2010

Penantian :)

Saya sedang menanti pemenang 1218128


all the best uols :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

dd dudu said... [Reply to Comments]

kak vp
saya x dpt 1 218 128

tapi saya dpt 1 218 130

kalau akak nak cari pemenang paling hampir bole laaa, uhuk uhuk

;P

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

saya pon sama dapat capture 1 218 144 huhuhu ramai giler org yg refresh nie! sapalah pemeang bertuah tu yer? hurmmm

MieZa said... [Reply to Comments]

alar,,terlepas...ramai org refresh..
td tgk br 1217 something...

sape yang bertuah 2?

ayien said... [Reply to Comments]

penat refresh tp tak dapat..kak buat contest lagi huwaaaaaaaaaa

♥Hernee Nazir♥ said... [Reply to Comments]

tlepas sudah....

NUR AIN ZULAIKHA said... [Reply to Comments]

alaaaaaaaaaaaaa
daaaaaaaa
teeerrrrrrrrrrrleeeeeeeeeepaaaaaaaaaaasssssssssss!!!!
kak VP!!!!!!nak tudung tu!!!

aniszshahira said... [Reply to Comments]

alaaaa..
terlepas sudah!!

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

akk........lieza pon tlepassssssssssssss......wah terus stress kena mnta kak jemah banjer kehepci ni...

kak moon said... [Reply to Comments]

terima kasih kak jemah...

tak sabar nak tunggu hadiah nih... :)

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

waaaaaaaa terlupaaaa

cissss ni mesti ada orang tiru taktik saya tulis kat fb smlm hahahahahha

walaubagaimanapun, tahniah pada sapa2 yg bertuah itu

Ibu Mifzal Arsyad said... [Reply to Comments]

ahak..sedar2 dah lebih 10 ribu dah views..x sempat jgk..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^