Follow Viruspadu

Sunday, March 21, 2010

pink pearl haya

sekadar untuk koleksi tudung dalam belog :)

pink pearl haya :)



dah beberapa minggu cari tudung pink lite lite macam ni. biasanya jumpa mesti pekat-pekat. takpun mesti ada corak atas kepala.

akhirnya jumpa jugak yang kosong mcm ni. last item.

lalu suami pun menggeleng gelengkan kepala :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

kak moon said... [Reply to Comments]

tahniah kak jemah.. kaler tu lawa..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

lite pink mmg ssh carik ohhh..tp cantek tdg akak..

Ejamaria said... [Reply to Comments]

pesanan utk En.Suami... jgn marah isteri beli tudung, utk tutup aurat... hehehe ayat baik punyer...

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

hehehe...

i like dat pink colour...

slow jer kaler dia kan?? leh pakai match dengan anything colour...

ehemmmm...kalo pakai tudung kaler macam ni nampak keayuan terserlah disitu..cewwahh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^