Follow Viruspadu

Friday, March 26, 2010

Susah nak cari baju lengan panjang

korang perasan tak.

kalau kita... erm maksud saya yang bertudung la. nak cari baju. kemain payah lagi nak cari baju yang lengan panjang kan

biasanya baju yang cutting dia menarik perhatian kita la, design dia pun dah menarik dah. pastu terasa tergedik-gedik nak beli hahaha. tapi bila tengok lengan terus hancus harapan berkecai ok.


down :(
gambar kredit: google

leceh ok nak pakai inner. panas. tapi kalau takde pilihan tu memang pakai jugak ah.

tak boleh ke fesyen dizainer ni buat dua jenis. satu lengan pendek satu lengan panjang. tak sensitif betul la dengan kehendak kak jemah. hahahaha oi jemah ko ingat ko sape haaaa

ni yang haku geram ni hahahaha

sekian.

saje nak membebel sebab bila dah jumpa baju menarik hati mesti terpaksa cancel. cis! nak suruh saya menabung la tu :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

Emmy said... [Reply to Comments]

http://srcantik.blogspot.com/

eis said... [Reply to Comments]

comelnya lukisan. siapa lukis?

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hehehehhehehehe :D

dd dudu said... [Reply to Comments]

dilema yang sama dengan saya, uhuk

oren said... [Reply to Comments]

buleh beli sbnrnya..la nih byk juai sarung lengan yg tebal (wool)...so, sarung ajelah..tapi sarung lengan nih cuma buleh pakai kalo pakai t-shirtlah..kalo pakai blouse, tak seswey..

tapi utk org yg mmg jenis selekeh mcm saya, mmg sarung jeklah..tak pedulik pandangan org..

ieyka02 said... [Reply to Comments]

saye gembel jew pakai inner asal da suke pnye bju.tp hok yg cantek yg berkenann tue la lengan pndek kn..potong stim tol la kak vp kn..sje xnk bg kite mnabung kt kdai tue ...hehehe

dibabycollections said... [Reply to Comments]

betul tu kdg2 tgk yg berlipat kt pasaraya warna dh cantik sekali buka lengan pendek. tapi kdg2 beli jg dh lawokan. tak per nanti saya designer untuk jemah hehhehe

~masalifah~ said... [Reply to Comments]

akak, saya baru order baju2 lengan panjang, yang sesuai dengan org yang bertudung. Insyaallah sminggu lagi sampai, sy akan update di blog : http://geraiambo.blogspot.com/

Kalau berminat, boleh la (*,*)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^