Follow Viruspadu

Thursday, March 18, 2010

tempat makan feberet kak jemah

semalam.

en.laloque gi ipoh balik hari. erm atau dengan kata paling ringkasnya dia pegi kerja pagi-pagi sama dengan saya. jadi dia drive bawak kembara yang ekon dia rosak tu. ekon belt putus wuwuwuwu. pastu dia gi opis. pastu dari opis dia gerak ke ipoh. pastu dah selesai keje dia pun balik. wahhhhhhhhhhhhhh ini bukan paling ringkas ok kak jemah hahaha. dush dush dush.

ekon kembara rosak wei.

tapi saya takde pilihan la. well.

saya bukan reti nak bawak viva tu pun. viva tu manual. orang manja-manja lemah gemalai macam ai. mana boleh bawak manual. jatuh reputasi ai nanti wakakakaka. lempang kak jemah sekarang :p

jadi panas pun panas la.

sebenarnya panas tu bukan la hal besar sangat pun. yang lebih membimbangkan ai adalah. gimana ya. aku mahu bawa pulang anak-anak kerumah seorang diri. gi mana sih. terus feeling bibik. macam mana tu hahahaha dush dush dush *petirrrr

kalau la kak jemah kena dush dari perenggan atas lagi. memang dah cedera parah dah wei :p hahaha

anoi punya lasak bukan macam nisa ok. nisa ai boleh handle dengan kusyuk dan tawadok lagi. anoi ni dia stok nak lompat ke bawah je. takde maaf-maaf de. nangis macam ada semut gigit dalam baju. pehhhhhhhhhhh. terbaik dapat anak aktif macam ni.

berpeluh-peluh jantan lah kak jemah drive nak sampai kat rumah. padahal 15 minit perjalanan yo pun. terasa macam 15 jam ok. dengan panas. dengan nisa punya songeh. dengan anoi meraung. dengan nak drive. dengan nak bukak pagar. dengan nak angkut barang masuk rumah. ok lupa kan itu. sebab dah selamat sampai dengan jayanya. saje. :p

rindu suami sebenarnya :) dush dush dush. biasanya pulang sama-sama. tapi kali ni dia lambat sikit. oh mesti dia sampai rumah kul 9 malam.

"mama, papa mana?"
"papa balik lambat hari ni sayang"
"kenapa ia tak bawak kereta ia"
"tak, tadi kan dia bawak kereta mama"
"tapi ni kereta papa ni"
"yelah papa naik kereta pejabat papa"
"kenapa ia malas bawak kereta ia"

hahahahaha penat haku jawab ok. nisa pelik kereta papa ada. last-last dia tak puas hati jugak

"kakak nak tipun papa la mama"

ha hambek ko. dia terus call papa dia (mama la call kan), tanya papa dia pulak, kenapa papa malas bawak kereta sendiri hahahaha. menjawab la ko kan.

kat fesbuk :) korang memang kannnnnnn... semua kelakar2, tergelak sorang saya baca


dalam jam 7 saya call en.laloque. saje nak tanya dah sampai mana

"papa dah sampai dah, bukak pagar"
"yeyyyyyyyyyyy yeyyyyyyyy papa balik"

xcited giler hahahaha. macam hape je kak jemah ni :)

ok tu semua cerita takde faedah sebenarnya hahahaha, saje nak cerita dengan korang. lepas en.laloque balik. terus kitorang gi makan. ok sebenarnya nak cerita pasal tempat makan feveret ai

sape duk seremban tahu kot. SAYPOOL

saya suka sangat makan kat sini. sebab dia macam mapley. ada kerang rebus, ada satey, ada macam-macam. kiranya kedai makan, pastu ada stall2 kat tepi. care giler.

paling feveret. yongtaufoo sup dia. peh meleleh :)



air feveret nisa AIR SUAM :)

kedudukan dia. korang tahu spital kolombia. ha kalau tahu. kat area tu la. pandai2 la korang pusing. saypoll ni dah la ujung. MERAH lak tu.

ok geng. tu je.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

kak moon said... [Reply to Comments]

satay... hok aloh... dah la 2-3 hari ni duk teringin nak makan sate.... T_T

Ann GreenStrawberry said... [Reply to Comments]

hmmm... Ann yang duk seremban ni pun tak pi makan2 kat situ.. asik lalu je.. padahal opis sekitar2 situ je... hehehhe... takpe2.. demi kak jemah.. ai terus terjah nanti.. hehehe

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

ooo itu dia rahsia awet muda nisa, minum air suam heheheheheh

patutla lawa berseri2

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

sedap tu!
kak jemah dah banyak koleksi tudung sume sweet2

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

jauhla kak vp...hmm...xdpt la nk ke sana..

Leen said... [Reply to Comments]

Gerammmmnye tengok pipi anoi tu~~

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

kak vp kan wanita hebat...x tahan bab peluh2 jantan tu...ayoyo..cane ghopernyerr....ngeh2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^