Follow Viruspadu

Tuesday, March 16, 2010

tiba-tiba rasa kelakar

cuba baca komen N ni :p

:: p R i n c E s S _ N :: has left a new comment on your post "unplan":

kak vp ni kt blog nmpk cm senget2..weng2...tp jmpe dpn2 pemaluss ala2 wanita mlayu trakhir gtu......uhhh.....

Publish this comment.

hahahaha lawak pulak

PEMALU ke kak jemah ni... cite sikittttt

saya pernah jumpa N ni sekali je, tu pun masa ceera kawen itu hari. yela. rasanya kebanyakan blogger yang saya pestaim jumpa pun memang kat ceera punya kenduri kan.

masa tu, saya baru je keluar hospital sebab mabuk mengandungkan annur yang teruk sekali kan. so mood nak bercakap memang takde la.

tapikan. kalau tak mabuk pun. sebenarnya memang saya macam tu jugak hahahaha.

saya banyak diam kalau pertama kali jumpa. kot kalau dah kali kedua. tak dah kot. kot la :p itu pun kalau orang tu tak serik la nak jumpa saya wakakakaka.

so siapa yang pernah jumpa saya? :p serik tak uols?

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

hahaha...komen ku....

nk jmpe lg dan lg dan lg..smPai kak vp geLak tbahak2...

I n n z said... [Reply to Comments]

kak jemah tanak jumpe kite ke ??
haha ! tbe2 ;p

oneyani said... [Reply to Comments]

xserik pon..suke sbb kak vp cun melecun!ahaha

memang bile jumpe 1st alahai lemah lembut gemalai je kak vp kite ni...dalam blog pung pang pung pang...huhu

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

x serik!
heheh
seyes nak jmpa lagi sembang2 ;)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tak pernah jumpa VP tapi teringin nak jumpa... nak tengok pemalu or weng2 hihi

Big Momma said... [Reply to Comments]

kita pun tak serik, nak jumpa lagi... tapi memang puan jemah nie pemalulah... he he he he

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

tak serikpun..

faisal.hamdi said... [Reply to Comments]

takpun..

Ceera said... [Reply to Comments]

jangan percaya lemah lembut vp tu.. menipu, muahahaha...

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

jumpa gak masa kenduri kak ceera. tp xtegur sbb tau akk mcm mabuk mabuk ngandung so tgk tgk je la. heheh :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^