Follow Viruspadu

Friday, March 26, 2010

Top Blogger 2010


di tag oleh FROM PINK TO RED . diknon cepat pilih nak pink ke nak red hahaha. Insan Misteri dalam mimpi tu dah ingat ke muka dia eceh :p

Top Blogger 2010. walaupun saya ni bukan kategori top pun. sipi-sipi top pun tak. bau bau bacang apatah lagi. cuma kategori blogger yang biasa-biasa ajer. saya tetap berbangga dengan award ini :) ~ada macam orang menang award tak ucapan aku :p

so this award, saya nak panjang-panjangkan pada
http://leedssecrets.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

tahniah...ehh...VP top...ramai peminat..VP boleh digelar...The Pink Mummy

the black pinky.. said... [Reply to Comments]

mama PINK memang BEST! lap u...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^