Follow Viruspadu

Monday, March 22, 2010

Tudung Maira

:)

korang kena terima dengan redha la hobi kak jemah sekarang hahahaha. ke dah ada yang muntah darah ker. ek eleh minah ni tak habis2 dengan tudung. well. kata hobi baru kannnnnnnn

baru jumpa kedai tudung ni kat oakland. sebelah colombia je.

siyes tudung dia cantik2. bermutu lagik. mujur je tadi pegi bawak RM20 je. kalau tak memang tudung krim dah ada dalam tangan dah eceh.

buat masa sekarang. memang saya cari tudung yang plain plain sahaja. sebab senang sikit nak mecing dengan baju kurung kan.

RM50 rasanya harga dia

krim


hitam


sebenarnya terasa macam nak test semua. tapi anak-anak dah meragam hahaha.

bertambah satu lagi koleksi tudung dalam belog :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

DnR Collectionz said... [Reply to Comments]

PRINTED TERKINI DESIGN ESKLUSIF...JOM TGK..

http://dnrcollectionz.blogspot.com

mystory said... [Reply to Comments]

huh..santek la kak tudung tu...nk satu..hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahh..makin byk koleksi tdg kak jemah...

NURUL said... [Reply to Comments]

byk koleksi :)

HOn3YB33 said... [Reply to Comments]

mmm...lebih sesuai beli plain kan..leh match dengan banyak baju...weiyda pun beli plain gak pastu tempah letak manik kat awning tuh...hehehhee....cantik lar yang atas tuh...

model ke tudung...??

model lagi cantik lorrr...

Paghett said... [Reply to Comments]

Hi,

Saya adalah pengedar Tudung Maira.
Nak tengok koleksi-koleksi terkini dan memukau mata?

Kunjungi la blog saya kt http://tudungvogue.blogspot.com

tengs!

win said... [Reply to Comments]

Kak, saya pengedar Tudung Maira juga... kalau beli lebih dari 2, saya akan beri diskaun... Boleh visit page saya .. http://winaz-store.blogspot.com

saya tinggal kat Senawang, boleh deliver ke rumah...

TQ
Win







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^